Březnová vydání Vogue

Březnová vydání Vogue

Který Vogue vévodí březnovým vydáním? Podle naší redakce bezpochyby ten britský a německý.

Vogue United Kingdom

Britský Vogue je v článku na prvním místě, protože jeho březnová obálka vyhrává na plné čáře. Na hlavní stránce najdete Edie Cambell jako andílka, uvnitř už tak svatá ale není. Navíc s ní v hlavním editoriálu pózuje její sestra Olympia. Mario Testino je nafotil z jejich drzé a rebelské stránky, to prostě musíte vidět!

Vogue Germany

Německý Vogue předvedl jednu z nejkomplikovanějších hlavních stran pro měsíc březen. S Annou Ewers a příjemnými barvami nám ale tolik textu na obálce ani nevadí. Navíc, uvnitř čtenáře čeká opravdu povedený editoriál s Annou, které někteří přezdívají ,,neměcká Barbie".

Vogue Portugal

Laura Mayerhoef je jednou z výrazných modrookých blondýnek v aktuálním modelingu. Zapadá nám do typu modelek, jakými jsou třeba Elsa Hosk nebo Sasha Luss, a zrovna světle modré pozadí je pro její platinové vlasy naprosto ideální. Portugalský Vogue je jednou z nejhezčích březnových covers. A navíc nám připomíná, ať jsme sami sebou, toho není nikdy dost.

Vogue Paris

Vogue by se bez Gigi Hadid alespoň na jedné z obálek zkrátka neobešel. Francouzský Vogue se pustil hned do dvou obálek, jedné odhalené a druhé ještě odvážnější. Druhá černobílá je must-have, pokud tahle čísla s povedenými covery sbíráte.

Vogue Japan

Japonský Vogue je svůj. Ať už se vám líbí, nebo ne, růžová, velké oči a hranaté písmo z jeho hlavní strany asi jen tak nezmizí. Pozadí ani styling březnového Vogue Japan se nám tolik nelíbí, nicméně kombinace šedé a pastelově růžové je příjemná a možná v tištěné podobě vypadá o trochu lépe.

Foto. Instagram / Vogue UK, wearesodroee.com, vogue.fr

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram