Britský Vogue s Bond girl

Britský Vogue s Bond girl

Listopadové vydání britského Vogue sáhlo po špionském tématu. Ale najdete v něm i klasické fashion editoriály.

Britský Vogue si jako svou hlavní tvář pro nadcházející měsíc listopad vybral herečku Léu Seydoux. Ta se dostává do centra pozornosti díky své nové roli v dalším pokračování o Jamesi Bondovi. A i o ní poskytla Vogue rozhovor, ve kterém říká, že Bond girl má ráda většina žen: ,,Nezajímá je ani tak intrikaření. Líbí se jim, jak vypadá a jak se obléká." A to by nebylo Vogue, kdyby jeho hlavní editoriál nebyl především o oblečení. Najdete v něm kousky od pro Vogue velmi oblíbené značky Prada, ale také od módního domu Versace či kožené overaly od značky Jitrois. Boty pochází z dílny Christiana Louboutina. Pokud obdivujete světlou róbu s květinami z hlavní strany, tu najde v nabídce Dolce & Gabbana.

Léa v čísle čtenářům svěřuje i důvody, proč se stala herečkou: ,,Nemám ráda modernost. Nemám doma televizi ani internet. Internet mě děsí. Neumím řídit auto. A proto dělám tuhle práci. Lidé se o mě starají a být herečkou je útočištěm."

Nové listopadové číslo si už nyní můžete pořídit na stáncích, nebo si jej zakoupit online. Uvnitř kromě Léi najdete i Saskii de Braw v průmyslovém městě, Liv Tyler na mechových kobercích nebo studiové fotografie s Karlie Kloss.

Zdroj: vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram