Brooklyn Beckham vydal knihu svých fotografií

Brooklyn Beckham vydal knihu svých fotografií

Čas je k nezastavení a mladý syn talentovaných rodičů Brooklyn Beckham svou kariéru žene výš a výš. Ostatně základ má velmi dobrý, slavné jméno mu otevírá nejedny dveře.

Brooklyn však touží své jméno spojit s jiným druhem talentu než jeho slavní rodiče Victoria a David. Fotografování je koníčkem, který ho víc než naplňuje. Ve svých 18 letech také vydal svou první knihu a uspořádal k ní odpovídající výstavu.

Mladý autor nacestoval spoustu kilometrů přes celé Spojené království, aby podepsal nespočet knih. „Nemohl jsem tomu uvěřit, když mi Penguin nabídl možnost vydat knihu,“ svěřil se Brooklyn. „Představil jsem si hned název knihy a konečný produkt.“ Kniha vznikla jako skutečný pohled na život skrze jeho fotografickou čočku. „Pracoval jsem opravdu tvrdě, abych vše správně uspořádal, abych představil snímky svých zážitků, mé rodiny, míst, kde jsem byl a co jsem viděl jako teenager,“ doplnil ke knize její autor.

Mít známé jméno má svá pro i proti, což ví i sám Brooklyn: „Vždycky jsem přijímal klady i zápory. Musím být opatrnější jako teenager, v tom kam chodím a co dělám, ale mám možnosti zažít neuvěřitelné věci, které ostatní děti ne.“ V zápětí však potvrzuje, že se jeho výchova až tak neliší od té v jiných rodinách. „Obecně jsem vychováván jako každý jiný.  Moji rodiče jsou přísní, ale nejdůležitější věc, kterou mě naučili, je být pokorný a laskavý a vždycky s ostatními zacházet, jak bych chtěl, aby zacházeli se mnou.“

První snímky publikoval mladý Beckham na svém Instagramu, který mu ve zviditelnění jeho zálíby opravdu pomohl. „Můj táta mi koupil foťák a já ho začal brát všude s sebou. Brzy jsem objevil proces mezi fotografováním, úpravou a rozvojem, a brzy se foťák stal mou vášní.“ Dalším krokem pro něj nyní bude návrat do Států na východní pobřeží, kde v září bude dál studovat univerzitu.

vogue.co.uk
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram