Bruce Willis na přání nejmladší dcery prodává svůj luxusní dům v Bedfordu v New Yorku

Bruce Willis na přání nejmladší dcery prodává svůj luxusní dům v Bedfordu v New Yorku

Své panství prodává oblíbený americký herec za 12,95 milionů dolarů. Čtyři samostatné domy mají 12 ložnic, dvě garáže, bazén se slanou vodou a tenisový kurt.

Bruce Willis již v loňském roce prodával část svého majetku. Počátkem tohoto roku se rozhodl pro další majetkové odlehčení. Panství o velikost necelých 23 hektarů sídlí v Bedfordu v New Yorku a herec za něj chce v přepočtu 293 milionů korun. Hlavní dům má 8 958 metrů čtverečních, pět pokojů a skýtá světelné a vzdušné prostory.

Herec se svěřil časopisu Wall Street Journal, proč se svou rodinou dům prodává: „Naše nejmladší dcera Mabel minulý týden oznámila, že si přeje, abychom do našeho domu mohli dát spoustu balónků, jako tomu bylo ve filmu „Up“, a poslat ho na západní pobřeží,“ řekl v prohlášení Willis. Také dodal, že se mu tento nápad zdál perfektní, proto zahájil prodej domu a skutečný přesun na západní pobřeží.

Kuchyně má svůj krb a ohromující výhled na okolní lesy, v ložnici velká francouzská okna a celý interiér je stylizován do světlých odstínů bílé, šedé a béžové. Celý design prodávajícího domu měla na starosti manželka herce, Emma Heming Willis a její práce rozhodně zaslouží velkou pochvalu.

elledecor.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram