Brunetka, nebo blondýnka? V jaké barvě vlasů to celebritám sluší víc?

Brunetka, nebo blondýnka? V jaké barvě vlasů to celebritám sluší víc?

Radikální změna barvy vlasů je velký krok. Tyto celebrity dokázaly, že se takových změn rozhodně nebojí a vypadají skvostně, ať se děje, co se děje.

Pro některé dámy je velmi obtížné změnit barvu vlasů, jelikož barva vlasů často utváří i to, jak se chováme a jaké máme sebevědomí. Jsme podmanivé brunetky, životaplné blondýnky nebo sofistikované zrzky. A právě celebrity nám mohou být vzorem. Pokud se stále nemůžete rozhodnout pro radikální změnu barvy svých kadeří, nechte se inspirovat následujícími celebritami, jež takovou změnou prošly.

Selena Gomez

Zpěvačka Selena Gomez šokovala, když se jednoho dne na jevišti zjevila s vlasy do platinové blond. Tato radikální změna se v očích médií setkala s převážně pozitivními ohlasy, avšak v očích Seleny tomu bylo jinak. Za pár týdnů byly její přírodní kaštanově hnědé vlasy zpět.

Rachel McCadams

Ještě v roce 2004 jste mohli herečku na fotografiích poznávat podle tmavých čokoládově hnědých vlasů. Poté, co herečka přijala jednu z hlavních rolí ve velkofilmu Velký Gatsby, kde její postava svou křehkostí blond barvu přímo vyžadovala, ponechává herečka svým vlasům platinovou blond, která přechází až do odstínů popelavě šedé.

Scarlett Johannson

Herečka, která snad již vyzkoušela všechny odstíny hnědé i blond. Vidět jste ji mohli se zrzavou, světle brunet, čokoládově hnědou, popelavě blond, smíšenou blond a brunet nebo zlatavě blond barvou.

Katherine Heigl

Hvězdná doktorka seriálu Chirurgové byla doslova pověstná svou blond barvou a její postavy v seriálech či filmech byly na této barvě často zakládány. Katherine však v poslední době několikrát změnila svůj odstín na čokoládově hnědou barvu a přiznává, že se stále nemůže rozhodnout, která barva a který odstín se jí líbí nejvíce. Vypadá prostě skvěle vždy.

Katy Perry

Zpěvačka je známá svým extravagantním stylem. V roce 2011 však všechny své vizážisty potěšila svým novým blond lookem.

Emma Stone

Emma prošla barvami od zrzavé přes brunet do blond a zase zpátky. Sama ale přiznává, že nejlépe se cítila jako blondýna, jelikož jí barva dodala tu pravou ženskost.

Jessica Alba

Herečka se nechala odbarvit do popelavě blond, aby dokreslila vizáž své komiksové postavy do filmu od Marvel - Fantastická čtyřka. Pak však zvolila sytou tmavě hnědou barvu a vůbec netrefila vedle. Tato barva jí kromě křehkosti, kterou má v povaze, dodala i eleganci a sex-appeal.

Hilary Duff

I tato celebrita se rozhodla vyzkoušet si proměnu vlasů. Po tom, co se z ní stala kaštanově tmavá bruneta, začala využívat sytějšího líčení a tmavě červených rtěnek. Jednoduše - plné využití potenciálu, který tato barva ukrývá.

Miley Cyrus

Zpěvačka si v poslední době prošla více než radikálními změnami a její vizážista s ní má opravdu hodně práce. Nejmarkantnější změna byla ostříhání světle hnědých vlasů na krátkého blond ježka.

Anne Hathaway

A top změna nakonec. Oskarová herečka šokovala na letošním Met Gala svou proměnou z elegantní brunetky na blonďatého rebela. Sama herečka přiznala, že se inspirovala ve vizáži jedné punkové zpěvačky. Anne ale umí se svým lookem pracovat, a proto vypadala na této celosvětově významné akci naprosto fantasticky.

Cosmopolitan.com; Popsugar.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram