BSTEPAN na Life is Fashion

BSTEPAN na Life is Fashion

BSTEPAN představila na Life is Fashion průřez svojí tvorbou a nastínila, jak bude vypadat nová letní kolekce.

Jaro už pomalu přichází, a s sebou tak přináší každoroční oživení v podobě prodejních akcí, výstav a pop-up butiků. Jednou z letošních prvních akcí byl již druhý ročník pop-up fashion butiku Life is Fashion, který se konal ve dnech 25. až 27. března, v Galerii kritiků v Paláci Adria. Jednou z vystavujících módních značek byla také BSTEPAN.

Česká módní značka založená Blankou Štěpánovou představila několik kousků jak ze své nové kolekce, tak i střípky z těch předchozích. Návštěvníci si tak mohli prohlédnout průřez celou tvorbou, dočkali se tak kousků z loňské letní kolekce nebo také z té poslední na podzim/zima. BSTEPAN kolekce představují uvolněnou elegantní estetiku s moderní interpretací a čistý styl. Velký důraz je kladen na kvalitu materiálů, zpracování ale i propracovanost všech detailů. 

Jak uvedla sama návrhářka, při tvorbě jarní/letní kolekce pro rok 2018 se v konceptu navázalo na tu předchozí, tedy podzim/zima 2017-2018. V té převládalo téma ženství. Nejen jako žena, která se každý den pohybuje mezi muži a musí tak být silnou osobností a rovnocenným partnerem, ale také žena, která je jemným, křehkým a něžným stvořením. V nejnovější kolekci se můžeme těšit nejen na práci právě s tímto kontrastem. Oděvy ovládly také jednoduché, pohodlné střihy a velmi výrazná, pestrá barevnost. Všechny fotky už budou brzy zveřejněny online.

bstepan.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram