Budou letos neonové barvy hitem v líčení?

Budou letos neonové barvy hitem v líčení?

Stejně jako módní trendy, i trendy v líčení se neustále mění. Ovládnou letos naše kosmetické tašky neonové barvy?

Make-up trendů pro rok 2018 je opravdu celá řada. Vedle nude líčení se zářivě červenými rty a třpytek na obličej nás zaujal především jeden trend - neonové barvy. Jestli ve vás pojem neonové barvy evokuje, že musíte vyrazit neonová od hlavy až k patě, nepropadejte panice. Neony jsou letos v kurzu v jakékoliv podobě. Pokud si chcete zachovat minimalistický make up, stačí, když si pohrajete s drobnými detaily. Pohrajte si s netradičními očními linkami, skvěle vypadají decentní barevné akcenty v očních koutcích ale také barevné spodní linky.

ZÁŘIVÉ STÍNY NEBO BAREVNÉ RTY

Pokud máte ráda trochu výraznější make up, sáhnout můžete například po zářivých modrých nebo zelených stínech. Zajímavou alternativou můžou být výrazné barevné tvářenky, které můžete vytáhnout až k obočí. Jestli jste spíš rtěnkový typ, tak si zajisté oblíbíte matné neonové rtěnky, které vypadají opravdu efektně.

Neonové barvy ovládly také taiwanský Vogue. Modelce Mae Van Der Weide neonové tóny opravdu sluší, tím spíš, když si make up vezme na starosti značka Lottie. Inspirovat se tak můžeme opravdu pestrým neonovým líčením, které se sice může zdát bláznivé, na druhou stranu je však přesně tak, jak by mělo být; ani víc, ani míň. Pokud se nebojíte, klidně letos můžete sáhnout po růžové řasence, kterou zkombinujete se žlutými stíny. Bát se nemusíte ani neonových rtěnek, které budou perfektně ladit s různobarevnými tvářenkami. 

enrique-vega.com, allure.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram