Buďte trendy – buďte RETRO!

Buďte trendy – buďte RETRO!

Retro, módní styl, který je jednoznačně trendy! Retro šatičky, vintage kabelka, baleríny, lodičky i tenisky nebo denim ve stylu 90. let ještě letos prostě musíte mít ve skříni!

I když nám zima klepe na dveře, ještě se nemusíme zahalovat do teplých kabátů od hlavy až k patě. Můžeme si tyto poslední teplé dny plné sluníčka užít i hravou retro módou v barvách podzimu.

Právě teď je ten správný čas vytáhnout ze skříně, naposledy v tomto roce, šaty. Jakmile si je obléknete, váš den se ihned rozzáří a mráčky z vaší, čím dál pochmurnější nálady, zmizí. A přesně takový efekt vykouzlí retro šatičky třeba ve žluté, červené a modré. Nezapomeňte také na doplňky! Perfektní kombinace docílíte například vintage kabelkou nebo stylovým kimonem.

Šaty si prohlédnete a můžete rovnou koupit ZDE
vintage kabelky, tenisky - ZDE
retro 90.léta boty, brýle, denim, bytové doplňky - ZDE

I denim tolik oblíbený v 90. letech je na podzim to pravé! Stylově vás zahřeje i v chladnějších dnech. Stačí jej jen dobře zkombinovat. Můžete i nemusíte být oblečená celá v džínsovině a stále budete trendy.

Nezapomeňte také na svůj domov, který také jistě potřebuje trochu šťávy. Retro doplňky váš byt stoprocentně oživí. Se skleněnou podložkou vás krájení masa či zeleniny jistě nudit nebude. Retro hodiny také každý nemá a co teprve designový koš.

Zdroj: Zoot.cz
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram