Bujará rodinná atmosféra čiší z jarní kampaně Dolce&Gabbana

Bujará rodinná atmosféra čiší z jarní kampaně Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana to prostě umí. A sezónu co sezónu to dává celému světu najevo. Jejich barevné, živé a velkolepé kampaně totiž neomrzí. 

V centru pulzující Itálie bohaté na víno, maličké kavárničky, trhy domorodců i nádherná módní scéna - tam přesně se odehrála jarní kampaň Dolce&Gabbana 2016. Značka do ní obsadila pěknou řádku modelů a modelek všech věkových kategorií. Ostatně na to jsme již zvyklí. Dolce&Gabbana na snímcích spojila znaky typické Itálie, které nás dokážou vtáhnout do děje a tak se nám najednou stalo, že jsme se na okamžik sami (alespoň myšlenkově) ocitli u prostřeného stolu a pojídali tradiční špagety. 

Ve změti nádherných modelů značky, které zahrnovaly retro proužky, sicilské vzory, kostky, květiny a luxusní materiály, jsme mohli zahlédnout také aktuální trendy v dámském oblékání - třeba krajkovaný set crop topu s high-waisted sukní nebo lodičky se zvýrazněnou špičkou. Dolce&Gabbana ideálně skloubila svou filosofii, italskou kulturu, módní trendy a zároveň pohled na dnešní dobu v podobě neustálého focení selfie. 





fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram