Burberry - Chlupaté hřejivé nebo Letní plné slunce

Burberry - Chlupaté hřejivé nebo Letní plné slunce

Luxusní módní značky jdou s dobou a kromě lidí začaly oblékat také jejich nepostradatelné pomocníky – mobilní telefony.  Jedním z průkopníků je britská stálice Burberry

Luxusní módní značky jdou s dobou a kromě lidí začaly oblékat také jejich nepostradatelné pomocníky – mobilní telefony.  Jedním z průkopníků je britská stálice Burberry, která společně s novou kolekcí AW 2014/2015 uvádí na trh i řadu hřejivých pouzder pro iphone.

Přestože výrobci ujišťují, že nové smartphony odolají i extrémním mrazům, je lepší chránit je zvláště v zimě stylovým obalem, který kromě rychlého vybíjení baterie zabrání také zamrzání displeje a navíc dodá vašemu telefonu osobitost a šmrnc.

Vybrat si můžete ze čtyř moderních barev (růžové, khaki, slonové kosti a lila) perfektně ladících s kabáty, koženými pouzdrovými sukněmi i šaty z ready to wear kolekce. 

A ještě jedna rada na závěr: Pokud vás už ze stálého facebookování a instagramování budou zábst ruce, stačí si je na chvíli ohřát v teploučkém vlněném pouzdře, které spolu s telefonem nosíte stále při sobě.

Objevte novou kolekci Burberry Jaro/ Léto

Zdroj: elle.com, burberry.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram