Burberry spolupracuje s čínským hercem a hudebníkem Krisem Wu

Burberry spolupracuje s čínským hercem a hudebníkem Krisem Wu

Kreativní a výkonný ředitel společnosti Christopher Bailey v pondělí oznámil novou spolupráci. K ní si vybral hudebníka a herce z Pekingu.

Burberry a Kris Wu spolupracují v rámci otevírání nových obchodů značky Burberry od Soulu až po Tokio. Značka chytře využila místní osobnost, která naláká v rámci asijského turné spoustu lidí. Kromě něj se pak na jednotlivých akcích ukážou i další celebrity a VIP zákazníci.

První velvyslanec značky Burberry v Číně si svou roli docela užívá. Kromě obchodů ho můžete spatřit i na stránkách samotné značky, kde má Kris Wu své místo. Na e-shop navíc vybral své oblíbené kousky, a značka je o to více propaguje. Od Burberry trenčkotu z tkané bavlny až po kašmírový kabát či pruhované pleteniny.

Wu u značky debutoval v lednu roku 2016, když uzavíral módní show pánského oblečení. Burberry správně očekává, že herec, který má 4,5 milionu sledujících na Instagramu, přiláká nové zákazníky. Bailey sice odmítl přímý rozhovor, v tiskové zprávě však uvedl: „Kris je moderní umělec, který pracuje napříč všemi různými světy od hudby, módy až po film. Proto to ve mně vyvolalo pocit, že naše značka chce spolupracovat právě s ním.“

wwd.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram