Burberry v elegantním vánočním balení

Burberry v elegantním vánočním balení

Burberry navrhuje a šije oblečení s láskou a něhou. Vždy se můžete spolehnout na vynikající kvalitu a exkluzivní materiály, které letos koupíte rovnou stylově zabalené.  

Dětská kolekce Burberry pro Podzim/Zimu 2014 přináší do letošní sezóny nové stylové kousky plné barev. A aby děti prožily celé chladné období v teple a pohodlí, je velká pozornost věnována materiálům. V kolekci tedy najdeme vlněné svetry, bavlněná trička, ale především hřejivý kašmír.

Pro nejmenší má Burberry připraveno roztomilé bundy a oblečky pro kojence ušité právě z útulného kašmíru a super-měkké bavlny. Nechybí také patřičná zimní výbava v podobě stylových dětských kombinéz.

Burberry myslí i na Vánoce a tak připravilo dárkové sety určené dětem do tří let v nádherných sezonních barvách evokujících slavností okamžiky a tu pravou vánoční atmosféru. Dárkové sady s motivy inspirovanými britskými ikonami zakoupíte rovnou v elegantním dárkovém balení.


Dívkám a malým slečnám přináší Burberry velmi různorodou, avšak naprosto famózní kolekci, v níž najdeme inspiraci z přehlídkových mol Burberry Prorsum z dámských kolekcí Burberry London nebo Burberry Brit. Slavnostní oblečení ale i motorkářské outfity, kousky s jedinečným glamem, originální ale i elegantní... To vše a mnohem víc!

Co je ovšem nejzajímavější? Opět materiály! Kromě úžasně hřejivého kašmíru a bavlny se můžete těšit na velmi vyhledávaný sametový shearling (ovčí kůže po nedávném stříhání) a také velmi vděčný pletený žakár. Za zmínku stojí také neotřelá kombinace králičí kůže a shearling v originálním provedení.

A konečně i barvičky zavítají na podzim a v zimě do chlapecké módy. Úžasný potisk padajících listů inspirovaný anglickými tapety ovládl lehký polstrovaný klučičí kabát v matném nepromokavém provedení. I bavlněné kabáty na sebe berou také sezonní barvy. Ale vánoční barvy zavládnou také na bundách a svetrech.

Podzimní motivy najdeme i na dívčích kabátech a pončech ušitých z toho nejjemnějšího kašmíru. Ale také na hedvábných šatech a pláštích, které se v poslední době stávají must-have kouskem do každého období.

Zdroj: burberry.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram