Bývalý „Brouk“ Ringo Starr tváří John Varvatos

Bývalý „Brouk“ Ringo Starr tváří John Varvatos

Dávný sen hvězdy legendární kapely Beatles se naplnil v kampani rock ´n´rollem inspirované značky John Varvatos.

74-letý člen legendární kapely Beatles, Ringo Starr si konečně splnil dávný sen a sice stát se modelem a spolupracovat tak bok po boku s módní značkou. Sen se začal hvězdnému bubeníkovi plnit s příchodem nabídky módní značky John Varvatos, jejíž tvorba je silně ovlivněna hudebním proudem Rock ´n´Roll, který je hudebníkovým celoživotním chlebem.

A i díky této symbióze obou světů se stal Ringo Starr tváří kampaně John Varvatos podzim/zima 2014, která zároveň podporuje nadaci Ringo Starr Peace & Love Fund, která pomáhá například ženám a dětem coby obětem násilí a zneužívání.

Proto k nám Ringo vysílá jasný signál v podobě typického gesta míru, který je podtržen sloganem #peacerocks v podobě hashtagu. Ten pro změnu vybízí všechny fanoušky k tomu, aby posílali svá selfie v podobných pózách prostřednictvím Twitteru, Instagramu nebo Facebooku.

Ringo Starr v kampani John Varvatos podzim/zima 2014

Pokud i vy patříte mezi příznivce módní tvorby Johna Varvatosa, pak by vás mohlo zajímat, že během srpna otevře v Londýně svůj vůbec první evropský obchod, kde naleznete obsáhlý sortiment obuvi, nejnovější řady oblečení a módních doplňků. Kromě otevření nové prodejny značka také plánuje uvedení své nejnovější vůně pro muže Artisan Acqua.

 

Zdroj: johnvarvatos.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram