Calvin Klein se toho nebojí - nová absolutně sexy kampaň na spodní prádlo

Calvin Klein se toho nebojí - nová absolutně sexy kampaň na spodní prádlo

Calvin Klein nás ve své aktuální kampani přesvědčuje, že v době 21. století není třeba se bát a ukazuje nám, že sex není tabu. 

Ve své podzimní kampani 2015 jde Calvin Klein napřímo. Na rozdíl od značek, které divákům něco lehce poodhalí, Klein stvořil minutové video jen s těmi nejžhavějšími záběry, které si snad v reklamním spotu dokážeme představit. Nemůžeme jinak, než poznamenat, že časem by se video mohlo někomu znelíbit. Po zatržení reklamy na parfém Black Orchid ve Velké Británii bychom se nedivili, kdyby se nafoukla bublina i okolo nového reklamního spotu Calvina Kleina.

Každopádně svým provedením nás video dozajista zaujalo. Klein si zvolil i poměrně známé tváře jako je Kendall Jenner nebo Edita Vilkeviciute. Jejich smyslné pózy v černobílém reklamním videu diváka provokují. Ale tak si říkáme, proč ne! Vždyť jsme v době 21. století a píše se rok 2015. Cenzura není třeba. Tak ať nám klidně i ostatní značky spodního prádla předvedou, jak to umí. Calvin Klein se už předvedl. A výsledek? No umí... 

Podívejte se sami!