Calvin Klein slaví padesát let po boku manželů Hailey a Justina Bieberových

Calvin Klein slaví padesát let po boku manželů Hailey a Justina Bieberových

Oblíbená značka zvolila jako oslavu a uznání padesáti let od své první kolekce aktuální kampaň s názvem #CK50, kterou propojila s manželi Hailey a Justinem Bieberovými.

Manželský pár můžeme na fotkách i videu vidět pouze ve spodním prádle, v perfektně padnoucích džínách nebo topech a sukni potištěné logem značky. Nová kampaň i celá kolekce jsou nejenom sebevyjádřením značky jako takové, ale zároveň určitým stylem provokace. Jednotlivé modely budou k prodeji po omezenou dobu od 15. října 2019 na stránkách calvinklein.com nebo prostřednictvím amazon.com.

Opakující se monogram a logo na oblečení najdete na šatech, mikinách, džínsech i spodním prádle. Maloobchodní ceny se pohybují od 28 do 170 amerických dolarů.

Společnost, která byla založena v roce 1968, udává již více než pět desetiletí směr popkultury a ikonických základů módy. Tím je i vyjádření celého videa, které zaujme a pobaví. Zároveň je téměř minutu a půl dlouhý snímek odrazem historických momentů značky za posledních padesát let i určitou sérií vizuálů.

Na videu můžete kromě již zmíněného manželského páru vidět také osobnosti, jako jsou americký raper A$AP Rocky, Kendall Jenner, Troye Sivan, Liu Wen, Parker Van Noord a Rebecca Leigh Longendyke.