Cannes 2018 a ženy v kalhotách

Cannes 2018 a ženy v kalhotách

První májové pondělí i letos patřilo zahájení filmového festivalu Cannes 2018. Již 71. ročník byl opět nabitý celebritami, které předvedly kousky z desítek módních domů. Přinášíme vám výběr nejlépe oblečených žen v kalhotovém kostýmu.

Mnoho celebrit letos vsadilo na pánský styl, který téměř ovládl celou francouzskou Riviéru. Věřte, že i v kostýmku můžete vypadat žensky a sexy. Stačí dodržet jen pár pravidel. Vyberte si bravu, která vám opravdu sluší, vsaďte na kvalitní materiál a nezapomeňte na perfektní střih. 

Penelope Cruz

Příkladem je třeba hvězdná Penelope. Zvolila kalhoty s vysokým pasem a pekelným rozparkem, který odhaluje dlouhé sexy nohy. Skvěle padnoucí sako s ostrými střihy doplnila žlutou barvou, která celý outfit vyzdvihla ještě o úroveň výš. Kostým je z dílny Ralph Lauren.

Ola Farahat

Exotická kráska si jistě může dovolit v módě experimentovat. Její outfit z červeného koberce vyvoval mnoho diskuzí na internetu, a to nejen kvůli světle zelené barvě. Ola totiž kombinovala eleganci se sportovním trikem.

Romme Strijd

Romme oblékla Roberto Cavalli a vsadila všechno na jednu kartu - bílou barvu. Nude make-up pak doplnila krásným úsměvem a vypadala jako skutečný anděl.

Cate Blanchette

Božská Cate oblékla tento oděv hned dvakrát. V obou případech byl v pastelových barvách. Jedním z nich byl růžový kostýmek Stella McCarteny. Na saku jsme mohli vidět lehký náznak peplum prvku, který Kate vytvořil úžasné ženské křivky. 

Kristen Stewart

Kristen oblékla Chanel a byla to skvělá volba. Světle modrý tvídový kostýmek jí sluší. Nazula bíle sandálky na podpatku, které jí skvěle ladily se zbytkem outfitu.

Lea Seydoux

Lea zvolila zelenou barvu, která jí náramně pasuje s barvou vlasů. Sako s vycpávkami přehodila přes ramena, čímž nám poskytla pohled na bílou košili a vypadá to jednoduše skvěle. Červená rtěnka jde ruku v ruce se zelenou, která vévodila. Kostým je dílem módního domu Louis Vuitton.

pinterest.com, instagram.com, hellomagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram