Čapí hnízdo se změnilo v jeden velký salon krásy

Čapí hnízdo se změnilo v jeden velký salon krásy

Třetí den domácího soustředění České Miss se se nesl v duchu ryze ženských záležitostí.

Finalistky soutěže Česká Miss se v posledních měsících rozhodně nenudí. O tom svědčí i nabitý program jejich domácího soustředění. Třetí den se známá farma Čapí hnízdo proměnila doslova v jeden velký salon krásy.

Třetí den se nesl v duchu ryze ženských záležitostí. Finalistky soutěže Česká Miss náročný den začaly vydatnou snídaní a pokračovaly prvním workshopem s kadeřníky značky Franck Provost, kteří jim poradili například, jaké by měly používat kartáče na vlasy nebo jak správně pečovat o dlouhé kadeře za použití kvalitních vlasových přípravků. Dívky si veškeré rady vzaly k srdci a hned začaly zkoušet rychlé účesy pro různé příležitosti.

 

Správný účes by se však jen stěží obešel bez dokonalého make-upu, o který se postarala společnost Avon, která si pro finalistky připravila praktický workshop, podobný tomu, který na míru dívkám ušila značka Astratex. Říká se, že sebevědomí souvisí i s výběrem spodního prádla, proto Astratex všem finalistkám nejdříve změřila míry, a poté si dívky vyzkoušely několik druhů spodního prádla od sportovního po něžné krajky, jež bez sebemenší ztráty sebevědomí předvedly při následném focení.

 

Aby toho nebylo na jeden den málo, čekalo na dívky ještě další focení s unikátními betonovými šperky společnosti Gravelli vytvořenými přímo pro ně. Prstýnky a náušnice ve studených šedivých a uhelných odstínech podtrhly jemnost a něžnost všech finalistek.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram