Cara Delevingne je tváří nové neonové Puma kolekce

Cara Delevingne je tváří nové neonové Puma kolekce

Ideální tenisky na léto? Puma představila nový neonový model s průstřihy na stranách.

V posledních dnech se to novými letními kampaněmi jenom hemží a my vám tak přinášíme ochutnávku jedné z nich. Puma se spojila s modelkou a svojí ambasadorkou Carou Delevingne, aby představily nejnovější letní model běžeckých bot - The Muse Cut-Out. Cara v minulosti představovala také typy the Muse X Strap a Muse Echo. Tento model připravuje ženy na léto a připomíná, že tenisky jsou rozhodně součástí šatníků i v teplejších měsících.

Celá kampaň se nese v čistých barvách, v hlavní roli neonově žlutá a černá. Cara má navlněné krátké mikádo, je oblečena do oversized crop topu, legín s potiskem Puma a výše zmíněného modelu tenisek. Pózuje na ladícím neonově žlutém lešení. Líbí se nám, že ačkoliv se jedná o velmi členitý, výrazný prvek, působí velmi čistě a k celkovému stylingu se velmi hodí.

Muse cut-out jsou atletické tenisky ze dvou dílů s průstřihem na straně chodidla, což jim dodává jakýsi nádech sandálů. Tento detail je inspirovaný tanečními botami. Výsledkem je tedy velmi ženský, avšak nesmírně odvážný model tenisek, který je perfektní pro letní měsíce. A my si pokládáme otázku, jestli se stanou novým trendem v běžeckých botách.

footwearnews.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram