Cara Delevingne návrhářkou

Cara Delevingne návrhářkou

Modelka Cara Delevingne si vyzkoušela, jaké to je, navrhovat to, co potom jiné předvádějí. Kolekci stvořila pro značku DKNY.

První fotografie kolekce byly zveřejněny v den Cařiných dvaadvacátých narozenin. Malou ochutnávku nyní přinášíme i my vám. Jak se dalo čekat, kolekce od Cary bude zahrnovat její oblíbené pletené čepice, crop topy, tepláky, mikiny a letecké bundy.

Cara si kolaboraci se značkou DKNY nemohla vynachválit: ‚‚DKNY vždy povzbuzovalo mé designérské nápady, můj osobní styl a mé myšlenky," napsala Cara v oficiálním prohlášení.

Kolekce bude k dostání v obchodech DKNY od poloviny letošního října. Dále si některé kousky z ní budete moci pořídit v obchodech Bloomingdale's či na internetové stránce shopbop.com. Nemusíte se bát, že by Cara do kolekce pašovala sexy kousky z přiléhavých materiálů určených jen pro ženy s postavami modelek. Kolekce je pohodlná, pohodová, zkrátka jako sama Cara ve volném čase.

Svůj první návrhářský pokus oznámila Cara (kde jinde než) na Instagramu, kde je velmi populární. Cara, mimo to, že je tváří DKNY, si návrhářství vyzkoušela už v únoru na počátku letošního roku, kdy navrhla řadu kabelek pro anglický módní dům Mulberry.

Zdroj: fashionista.com, blogdarafa.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram