Cartier oslovuje muže i ženy novinkou VÉTIVER BLEU

Cartier oslovuje muže i ženy novinkou VÉTIVER BLEU

Lehká a svěží novinka od dvorní parfumářky domu Cartier, která zasáhne jak muže, tak i ženy.

Cartier oslovuje muže i ženy novou podobou známé vůně Eau de Cartier, která je každoročně představována v novém provedení.

V letošním roce připravila dvorní parfumářka francouzského domu Mathilde Laurent komplexní a nadčasovou vůni zakomponováním silného vetiveru do lehké a svěží kompozice, kterou útočí na smysly mužů i žen.

Vůně Vétiver Bleu sjednocuje tělo a duši unikátním a rozmanitým složením plným hlubokých tónů a jemného aroma. Hlavu parfému tvoří máta, která se v prvních tónech svěže rozvoní a příjemně ochladí tělo. Počáteční svěžest se po chvíli přemění v příjemné zemité aroma a lékořici v srdci parfému. Základ pak tvoří kouřově dřevité tóny hlavní složky, kořene vetiveru rostoucího v oblasti tropické Asie, který dodává parfému klasický maskulinní nádech.

Zbavte se zažitých klišé, oprostěte se od konvencí a podlehněte exkluzivní vůni, která podtrhne vaši individualitu a nezávislost a zaplaví smysly hlubokými a příjemnými pocity.

Eau de Cartier Vétiver Bleu je nyní k dostání ve třech velikostech: 50, 100 a 200 ml v pražském butiku Cartier, Pařížská 2.

 

Zdroj: EV COMUNICATIONS, Cartier

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram