Čas na šály, rukavice a čepice: Jaké kousky jsou IN?

Čas na šály, rukavice a čepice: Jaké kousky jsou IN?

Kouzlo tepla z ulic vyprchalo, je čas zachumlat se do šály, nasadit čepici a obléct si rukavice. Je tu zima!

Tenké bundy, outfity na lehko a jiné podobné aktuální výstřely stranou - nechme naše chtíče spát. Je potřeba se zateplit. Ve jménu zimních měsíců je oficiálně vyhlášeno období čepic, velkých šál a všelijakých rukavic. Pojďme společně bojovat proti chladu - stylově.

Od luxusního stříbrná k lacinému zlatu. Ne vždy drahý kousek může být lepší než ten levný. Zimní doplňky tohoto typu jsou tím správným úkazem. Podívejme se na pár kousků letošních trendů v této kategorii.

1.

Že jste z těchto věcí už dávno vyrostla? Omyl! Vlněné čepice i šály jsou velice oblíbeným zimním doplňkem žen různých stylů. Však taky jsou to jedny z nejteplejších, tím pádem tedy nejúčelovějších kousků svého druhu. Můžete při nošení dostat i nějaké body za roztomilost navíc.

2.

Kožené rukavice ve světlech reflektorů zimní nálady nejsou žádným nováčkem. Naopak! Působí velice žensky, ve své míře decentně a především luxusně. Splní své poslání - tedy zahřejí a dodají styl. 

3.

Ponča nejsou stvořená jen pro podzimní dny. Kožešinová ponča můžete užívat i po dobu těch zimních. Velice ojedinělý doplněk, který dodá hřejivý šmrnc. Kožešiny, umělé, nebo pravé jsou velkým trendem posledních sezón!

4.

A rady s rukavicemi ještě neskončily. Kupte si jich co nejvíce. Je to doplněk, který se vám bude velice hodit a oceníte jejich přítomnost v kabelkách kdekoliv na cestách. Červené rukavice k šedivému kabátu, černé k černému, bíle k jakémukoliv. Všechny se budou dobře vyjímat na vašem zimním outfitu. Kombinujte, kombinujte… ale s láskou k módě.

5.

Šály, šály, šály...Tak které letos? Černou klasiku si ženy oblékají od kolébky moderní módy. Ta bude frčet stále. Ale co se aktuálních trendů týká, pastelové barvy vedou. Proto, pokud se jich nebojíte, nějakou si kolem krku omotejte. Budete mezi zasněženými ulicemi pěkně zářit. A jestli nějaký strach máte, béžová vás jistě nezklame. Čím více šál, tím více variant pro dokonalý zimní outfit. A nezapomínejte, delší a širší je vždy lepší.

etsy.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram