Čas se poohlédnout po nových sportovních kouscích na jaro

Čas se poohlédnout po nových sportovních kouscích na jaro

Jarní dny dorazily. Pojďme se mrknout, čím byste měla potěšit svůj sportovní šatník, než se rozhodnete vyběhnout ven nebo vyrazit do fitka. 

Tepláky jsou částí sportovního outfitu, na které se pozná, jak módě rozumíte. (Samozřejmě pokud i do svých sportovních outfitů zahrnujete módní cítění.) Jako již pár předchozích sezón, nosí se šedá v různých svých odstínech a tak nezáleží na tom, jestli si koupíte tmavou nebo světlou variantu. Skvělou kombinací obou jsou třeba obepnuté tepláky Mango. Pokud vás ale neutrální barvy nudí, co třeba fialovou? Kombinovat ji můžete s růžovými tenisky, a pokud zbytek outfitu bude třeba černý, ujišťujeme vás, že Barbie dojmem působit nebudete. 

  
Šedé Nike tepláky 999 Kč ; Mango tepláky 899 Kč ; Fialové tepláky adidas 1 499 Kč

Ať už se chystáte vyběhnout do přírody nebo nazout tenisky na podlahy ve fitku, nové tenisky se budou hodit tak jako tak. ( A užijete je i na normální nošení ve dnech, kdy vás podpatky nechávají naprosto chladnou.) Skvěle se šedými teplákami bude vypadat tmavě modrá, která je společně se střihovým provedením tenisek Nike perfektní dvojkou. O tom, jaké tenisky se nosí, jsme už psali. Tak jen připomínáme, že pokud se chystáte vytáhnout loňské air maxy, raději to nedělejte a zkuste se mrknout po více trendy modelech. 

  
Šedé Reebok tenisky 2 190 Kč ; Tmavě modré Nike tenisky 2 490 Kč ; Fialkové adidas tenisky 2 390 Kč

Ne vždy mikiny patří do nejoblíbenější části sportovního oblečení. Nebývají tak zajímavé jako tílka a stylové jako nejnovější verze tenisek. Ale jsou potřeba a věřte, že jsme i v jejich kategorii dokázali najít stylové zástupce. Nepopíráme, že to dalo dost práce, ale naše úsilí se vyplatilo. (Tedy pokud se vám líbí?!) Za nás je rozhodně nejlepší šedá sportovní mikina s tyrkysovými detaily. Jen si ji představte s výraznými teniskami a... no není skvělá?

Rozhodně ano! 

  
Černá mikina adidas 1 699 Kč ; Růžová mikina Only 1 099 Kč ; Sportovní mikina Puma 2 699 Kč

answear.cz ; footshop.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram