Časnaboty by měl být vždy - vyberte si nové na jaro!

Časnaboty by měl být vždy - vyberte si nové na jaro!

S příchodem jarních dnů i vaše nohy žádají jiné obutí. Rozhodně vzdušnější a z menšího množství materiálu. 

TIP Č. 1 - SEMIŠOVÉ LODIČKY

Semiš patří mezi nejvíc trendy materiály nové sezóny a na botách to platí dvojnásob. U lodiček zase platí, že jich nikdy není dost, a když to spojíte dohromady navíc ještě s baby pink, tedy něžným ženským jarním odstínem, není pochyb, že tyto lodičky jsou takovým novým must have jara 2017. Vybrat si pochopitelně můžete i z neutrálnějších odstínů, jako je šedá nebo černá, ale také výši podpatku. 

TIP. Č. 2 - SEMIŠOVÉ BALERÍNKY

Pokud se vám semiš zalíbil, ale lodičky při každodenním nošení příliš neužijete, určitě neuděláte chybu se semišovými balerínami. Zastřený odstín modré s nádechem denimu se bude skvěle hodit do příchozích jarních dní. Balerínky jsou navíc příjemně polstrované, takže vás při chození nebudou tolik tlačit. PS: Jaro je jako dělané pro pastelové odstíny, tak na to při výběru nových botiček myslete!

TIP Č. 3 - TRAMPKY S OUŠKY

Neznáte pojem trampky? Nevadí. Jde vlastně o nazouvací boty plnější než baleríny, ale otevřenější než tenisky. Pokud vám nechybí humor, pak pro vás máme nápad béžových trampek s oušky. Nejedná se jen o doplněk bláznivého outfitu, takovými botky můžete doplnit i klasickou každodenní eleganci, jen počítejte, že jí jimi trochu zboříte. Ale proč ne?! Vždyť móda, je hra!

Více stylové a cenově dostupné obuvi najdete na ČASNABOTY.CZ!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram