Castingy prestižní Elite Model Look 2015 se rozjíždí

Castingy prestižní Elite Model Look 2015 se rozjíždí

Elite Model Look je jednou z nejprestižnějších modelignových agentur, která ročně objeví spousty talentů pro svět modelingu. Jejich castingy pro ročník 2015 startují právě teď!

Každý rok pořádá agentura Elite Model Look castingy po celém území České republiky. Letos je odstartují 15. dubna v Praze. Pokračovat budou i přes další důležitá velká města. Během 14 dnů objede celý tým Elite Model Look celkem 13 měst, do Prahy zavítají hned dvakrát. Napoprvé budou vybírat modelingové naděje na Chodově, podruhé v OC Černý Most. Mimo Prahy mají zájemci a zájemkyně o účast na castingu šanci se ukázat třeba v Plzni, Jihlavě, Zlíně, Ostravě, Olomouci, Českých Budějovicích nebo v Karlových Varech. 

Mezi modelky, které Elite Model Look v minulosti objevila, patří třeba populární Hana Jiříčková, Linda Vojtová nebo Barbora Podzimková. Finalistky této soutěže nachází každoročně uplatnění na módní půdě po celé Evropě i v Americe. Pokud splňujete základní předpoklady pro modeling, neváhejte na casting dorazit. Letos vás jím provede skvělá Pavlína Němcová. Na casting nic nepotřebujete, stačí obyčejné přiléhavé nevýstřední oblečení a co nejméně makeupu. 

A o jaké předpoklady že se jedná?
Dívky by měly být ve věku 13-22 let s výškou nad 170 cm.
Mladí muži potom ve věku 16-26 let s výškou nad 180 cm.  

Kompletní seznam všech měst včetně termínů, ve kterých se castingy uskuteční, si můžete prohlédnout na fotografii níže. 

Zdroj: elitemodellook.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram