Cate Blanchett se po devíti letech dočkala dalšího Oscara

Cate Blanchett se po devíti letech dočkala dalšího Oscara

Slavnostní vyhlášení Oskarů je pro hollywoodské celebrity jedinečnou příležitostí, jak ukázat, že vynikají nejen hereckými schopnostmi, ale i citem pro módu.

Slavnostní vyhlášení Oskarů je pro hollywoodské celebrity jedinečnou příležitostí, jak ukázat, že vynikají nejen hereckými schopnostmi, ale i citem pro módu. Podívejme se, kterým se to letos podařilo nejlépe.
Cate Blanchett excelovala jak výkonem ve filmu, díky kterému zvítězila v kategorii herečka roku, tak svými jednoduchými, a přesto krásnými a elegantními šaty od Armaniho.

Z mužů věnoval svému outfitu asi nejvíce času oceněný Jared Leto, jeho moderní oblek zajímavě kombinující černou a bílou zdobil působivý detail v podobě červeného motýlku.

Samostatně by vypadali dobře, ale dohromady tvoří nádherný a zejména skvěle sladěný pár. Řeč je o Bradu Pittovi a Angelině Jolie, kteří tentokrát zvolili klasickou eleganci v neutrálních tónech.

Také hlavní hvězdě filmu Gravity Sandře Bullock to letos moc slušelo, v temně modrých šatech od Alexandra McQueena doslova zářila.

Zdroj: vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram