Cate Blanchett tváří Vogue Australia

Cate Blanchett tváří Vogue Australia

Australská herečka Cate Blanchett je ve svém domácím Vogue téměř jako doma. Vogue si ji tentokrát pro svou hlavní stranu vybral kvůli jejímu novému filmu, který je od března v kinech.

Cate Blanchett má poslední dobou napilno se svým novým filmem Popelka, kde si zahrála zlou macechu. Vogue Australia ji právě v souvislosti s novým filmem nafotil pro své nové dubnové číslo a výsledek je velmi elegantní. Pětačtyřicetiletá herečka a režisérka pózuje na hlavní straně i doprovodných fotkách s turbanem na hlavě a v bavlněném kousku od značky Bottega Veneta. Model najdete v kolekci pro právě probíhající sezónu Jaro/Léto 2015.

Vydání australského Vogue je inspirované retrem, stejně tak snímky s Cate, ač si můžete všimnout, že si téma Vogue Australia pozměnil do své vlastní představy retra. Hlavní upoutávkou jsou velké náušnice a malý turban, který jsme již mohli vidět jako trend na přehlídkových molech před několika sezónami. Autorkou snímků je Emma Summerton. Emma s Cate nafotila hlavní editoriál dubnového čísla s názvem Lady in Waiting, kde má Cate působit mysticky a mocně. V ostatních editoriálech narazíte na Malgosii Bellu nebo Bellu Hadid.

Foto: fashiongonerogue.com, photocouture-show.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram