Čeho si žádá duše moderního gentlemana?

Čeho si žádá duše moderního gentlemana?

Odpovídá nová Bulgari Man, která představuje hypermoderní směr ve světě prvotřídních vůní. Dopřejte svým mužům gejzír mrazivých i horkých tónů najednou.

Nová kolínská je jako chladivý vítr, který zavane uprostřed horkého letního dne. Do běla rozžhavený podpis Bulgari Man In Black je zde povýšen o specifickou explozivní tečku, v níž se prolíná mráz i žár.

Black Cologne je horkou i ledovou variací na originální kompozici Eau de Toilette s ultramoderním duchem zdůrazňujícím svěžest pomocí unikátních ingrediencí, které vytváří unikátní kombinaci svěžích zelených a citrusových tónů s neo-orientální Man In Black, jež podtrhuje nepopiratelnou mužnost celé kompozice pomocí smyslně dřevitého základu.

Po osvěžujícím, jiskřivě zeleném úvodu ovíněném smyslnou nótou chilly rumu přichází orientálně květinová vůně s plnými tóny tuberózy, na které navazuje kořenité a ambrové tělo s dotekem dřevitého benzoinu a santálu doprovázeného pižmovou stopou vytvářející dokonalý dojem klidu a požitku, po jakém touží duše snad každého moderního gentlemana.

 

Dopřejte svému muži gejzír mrazivých i horkých tónů s Bvlgari Man Black Cologne.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram