Celebrity NADAČNÍHO FONDU VERONIKY Kašákové

Celebrity NADAČNÍHO FONDU VERONIKY Kašákové

NOVÝ START dětí, které se díky NADAČNÍMU FONDU VERONIKY Kašákové stávají skutečnými celebritami, jež zasluhují náš obdiv.

Máte svou maminku a tatínka, zkrátka milující rodiče, kteří vám už od dětství ve všem pomáhali, udíleli cenné rady a vždy za vámi ve všem stáli? Pak můžete být hrdi na to, že se vám takového štěstí jinak řečenému rodičovská láska dostalo.

Té bychom si totiž měli vedle zdraví nadevše vážit, protože těch, kteří se s pochopením, mateřskou láskou a předáváním životních zkušeností dosud nesetkali, je stále víc než dost a to především v dětských domovech plných pohnutých osudů a duší potýkajících se s pocity odsouzení a samoty.

„Dětství je kára, kterou si vezeme celý život s sebou.“
Veronika Kašáková

 

Ani tyto děti se ale nemusí obejít bez životních vzorů, rodičů a důsledné výchovy vedoucí k nesamostatnosti, která je jen jedním z mnoha důvodů vedoucích k neschopnosti zařadit se do běžného života po dosažení plnoletosti či ukončení studia.

Naštěstí se ale stále ještě najdou tací, kteří rádi takovým dětem nabídnou pomocnou ruku, přesně tak jak je tomu i v případě finalistky soutěže Miss ČR a modelky Veroniky Kašákové, která by mohla, a také tak ve prospěch dětských duší činní, o podobných zkušenostech dlouhé hodiny vyprávět.  

Veronika při svých roadshow po dětských domovech své svěřence nejenže motivuje a inspiruje, ale také pracuje na jejich sebevědomí, které stále posiluje, a to i díky svému NADAČNÍMU FONDU VERONIKY Kašákové, pod jehož záštitou naposledy uspořádala milé focení dětí z dětského domova ve Vysoké Peci, které jsou dílem renomovaného fotografa Petra Kozlíka.

Veronika tím zamýšlí přiblížit děti co nejvíce běžné veřejnosti.

Všichni dětští modelové Julek, Sváťa, Terezka i Nikča se nemohli dospat a focení si náramně užili. Veronika jim připravila den dle jejich vysněných představ. Zažili péči profesionálního kadeřnického salonu Honzy Kořínka a vizážistky XX. Dívky se ozdobily šperky jedné z nejlepších bižuterních firem ŠENÝR Bijoux Olgy Kopalové a vystřídaly několik modelů a aranžmá.

Jejich ochránkyně je vždy trpělivě inspirovala k těm nejlepším fotkám.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram