Celebrity se pro podzim 2014 shodly na nejoblíbenějším kousku: Burberry pončo

Celebrity se pro podzim 2014 shodly na nejoblíbenějším kousku: Burberry pončo

Pončo pro sezónu Podzim/Zima 2014/2015 z kolekce Burberry se ujalo. Některé kousky si oblékne jedna celebrita a druhá už si na to netroufne. V Burberry ponču jsme jich už ale viděli několik! 

Pončo od značky Burberry v přepočtu za 30 000 Kč už oblékla řada hvězd. Vyrobeno je z vlny s příměsí kašmíru ve Skotsku a je inspirováno klasickými kostkovanými přikrývkami. Na módní přehlídce ho mimo jiné předvedla i Cara Delevingne, která ho obléká i v soukromém životě. Oblékají ho i Olivia Palermo, Sarah Jessica Parker nebo Suki Waterhouse. 

   

Co je na ponču tak zajímavého? V první řadě jsou to dozajista monogramy. Takže hvězdy, které v nich potkáme, mají na svých pončech vyšité první písmena svých jmen. K dostání je samozřejmě i nepersonalizovaná verze. A další vlastnosti, které celebrity přesvědčily o koupi? Přiznejme si - je stylové. Zároveň má skvělé tlumené odstíny oblíbených podzmních barev, takže se skvěle hodí hned k několika barvám současně. A poctivý materiál jistě krásně hřeje v ostrém vzduchu na přelomu podzimu a zimy. 

Tak a teď nezbývá než vyčkat dalších pár let. Třeba synonymum pro Burberry - trenchcoat  vyměníme za poncho! Kdo ví?! Popovídáme si další sezónu!  

Zdroj: google.com
burberry.com
fashionising.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram