Čelenka v zimě zahřeje a zároveň rozjasní váš outfit

Čelenka v zimě zahřeje a zároveň rozjasní váš outfit

Typické pletené a fleesové čelenky se na ulicích už jen tak nevidí. Ale i tak jsou cennými přáteli při zimních radovánkách. Podívejme se na stylové čelenky, které dnes prostě letí!

Kolikrát vyrazíte na nákupy nebo jen tak na procházku a po chvíli zjistíte, že vám mrznou uši. Jenže typickou oteplenou čelenku byste si jistě nevzala. Čím tedy ochránit uši, pokud čepice není vaší oblíbenou záležitostí?

Dnes již na trhu najdete široké množství módních čelenek a šátků, které stačí už jen stylově uvázat. Nejen že ochrání vaše uši, ale často i čelo a vypadají opravdu dobře!

Typ čelenky, který si v poslední době získává velkou oblibu, je právě ta čelenka, kterou si jednoduše uvážete ze šátku. Šátky nabízí velké možnosti. Záleží na tom, zda jde o šátek čtvercový nebo šálový a samozřejmě na vašem vkusu. Jak na to, nám prozradí následující obrázky.


Další oblíbenou verzí, která vypadá stejně stylově, je natahovací bavlněná čelenka. Jelikož je v jednom kusu, manipuluje se s ní mnohem snáze. A i tu můžete nosit nejrůznějšími způsoby.

Hledáte-li něco více elegantního a chic, jistě se vám zalíbí propracované čelenky kombinované například s krajkou, umělými perlami či zajímavou výšivkou.


Ale ani pletené čelenky nevyšly tak úplně z módy. Vrací se v nových provedeních, se zajímavými pletenými vzory, s mašlemi nejrůznějších velikostí, drobnými ozdobami či velkými ledovými květy.

 

Foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram