Celočerné outfity jsou trendy a hlavně snadno kombinovatelné

Celočerné outfity jsou trendy a hlavně snadno kombinovatelné

Rozhodně vás nechceme nabádat k tomu, abyste odložila své zářivé kabáty a zábavné doplňky. Ale musíme vám prostě říci, proč je celočerný outfit někdy ten nejlepší... 

Pojďte se podívat na pár důvodů, které hovoří jasně PRO celočerné outfity...

1) Nemusíte se obávat, že odstíny na oblečení k sobě nesedí. Protože když máte všechno černé, odstín jednoduše sedí! Skvělé plus na rozmrzelá rána, kdy vám chybí inspirace, nemyslíte? Prostě oblékněte černé legíny, tuniku a doplňte zlatými doplňky. 

2) Černou můžete vrstvit, vrstvit a vrstvit. Neexistují žádná pravidla na to, kolik černých kousků je už moc. A tak se můžete vyřádit s černými tílky, volnými triky, svetry i koženými bundičkami. 

3) Černá sluší každému. Když máte světlou pleť, opticky budete vypadat ještě bledší, stejně to ale platí u pleti tmavé. Není to odstín, kterému byste se musela vyhýbat jen proto, že nepatří do vaší ideální škály barev. 

 

4) Černá nikdy nevyjde z módy!

5) Vypadá dobře v každém ročním období. 

Celočerný outfit vám dovoluje vybláznit se na doplňcích, což jejich milovnice jistě ocení. Takže se rozhodně nebojte jít do několika náhrdelníků, více prstenů nebo i kombinace zlata a stříbra! Černá všechny doplňky dokáže alespoň trochu zneutralizovat a zároveň mohou hrát ve vašem outfitu prim. 

 

 

A jak na chic černý outfit?
Variant jak kombinovat černé oblečení je samozřejmě nespočetně. Výborně vypadají populární legíny. Spíše než ty bavlněné, kterým se po pár nošeních vytahají a vyblendou kolena, doporučujeme silně elastické, které nebudou nikde nepříjemně odstávat nebo koženkové. Ovšem nezapomínejte alespoň zadek a horní část stehen v legínách zakrýt lehkým kardiganem nebo dlouhým topem. 

TIP: Po koženkových legínách i volných kardiganech se podívejte v New Yorkeru!

 

Pokud jste pro ještě více ženskosti, určitě se nebojte černé koženkové sukně do pasu. My jsme ji nakombinovali třeba s upnutým crop topem, ale dobře bude vypadat i balvněné triko zakasané dovnitř sukně. Ke zdobenému topu se již nehodí náhrdelníky, tak jsme zvolili jen jemné prstýnky. K sukni a už vůbec k té do pasu, pak patří podpatky. A je čistě na vás, dáte-li přednost lodičkám nebo kotníkovým. 

TIP: Hezká černá trička z příjemné bavlny najdete na stojanech basic řady v H&M nebo Lindexu!

  

A co vy? Jaký celočerný outfit máte na podzim nejraději?

Zdroj: pinterest.com
polyvore.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram