Celý botník v kapse? Se sandály RIBBONS hračka!

Celý botník v kapse? Se sandály RIBBONS hračka!

Nyní už nemusíte vlastnit hned několik párů sandálů. Letos v létě si vystačíte jen s jedním, který bude přesto každý letní den zcela jiný. S Ribbons máte celý letní botník v kapse!

Ne z Asie, ale ze slunného Španělska míří na český trh novinka a hit letošního léta. Myšlenkově svobodné a hravé, mimořádně vzdušné a pohodlné sandály založené na principu DIY (Do It Yourself).

Dámské sandály RIBBONS, jejichž základ tvoří anatomicky tvarovaná podrážka se zvýšenou patou, zhotovená z odolné pěnové pryže potažené látkou, se postarají o to, aby se vaše nohy cítily jako v bavlnce. 

  

  

Na každý letní den jiné sandály

RIBBONS, (angl. stuhy) se na nohu uvazují barevnými stuhami a doplňují se elegantním šperkem. A právě v tom spočívá jejich jedinečnost a originalita. Letos v létě se už rozhodně nemusíte obklopovat hned několika páry sandálů. Naopak si vystačíte pouze s jedním, který vždy doplníte o jednu ze 14 barev stuh a jeden z 18 druhů šperků. Stačí si vybrat odpovídající barvu stuhy a šperk, který nejlépe doplňuje to, co si zrovna chcete vzít na sebe. V sandálech RIBBONS prostě budete vždy vypadat skvěle a sexy!

Propadnout kouzlu sandálů RIBBONS je až neuvěřitelně snadné! Nemyslíte? 

 

sandaly-ribbons.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram