Černé džíny: základ šatníku

Černé džíny: základ šatníku

Džíny. Nejklasičtější kousek našeho šatníku. Ale co teprve černé džíny? Ty vám rozhodně chybět nemůžou. Vybrali jsme pro vás několik střihů - černé barvy, které stojí za to vlastnit.

Skinny jeans

Nestárnoucí klasika v podobě skvěle padnoucích úzkých džínů by ve vašem šatníku neměla chybět. Je pravda, že jsou sezóny, kdy je právě tento střih občas na druhé koleji, ale nevěsme hlavu. Pokud tápete a nevíte, co si zrovna dnes obléknout, tyto džíny budou skvělou volbou.

Culottes

Sukně nebo kalhoty? Něco mezi - to jsou právě culottes. Tento typ je jedním z těch, které buď milujete, anebo nevlastníte ani jedny. My jim před pár lety přišly na chuť a od té doby jsme jich nasbíraly celkem dost. Tak schválně, do jakého týmu budete patřit vy?

Vysoký pas

Úžasný střih, který dokáže s ženskou siluetou udělat divy. Pokud chcete zvýraznit štíhlý pas a zaměřit pozornost také na zadeček, sáhněte po kalhotách tohoto střihu.

Zvony

A jsou tu zase. Neméně oblíbené a diskutované, a opět dělí ženy na dva tábory. My tedy rozhodně doporučujeme alespoň jedny vlastnit. Nikdy neříkejte nikdy.

Slouchy jenas

A to nejžhavější nakonec. Tedy současný trend, tzv. slouchy jeans. Jedná se o volný střih. Hodně volný, takže musíme počítat s tím, že nám nějaké to kilo určitě přidá, ale pokud zkombinujete s vysokým podpatkem, zvýrazníte pas a zaměříte se na doplňky, budete nadšená stejně jako my. 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram