Červencové MUST HAVES? Plavky, osuška a koktejl

Červencové MUST HAVES? Plavky, osuška a koktejl

Plavky, sluneční brýle, stylový kufr, dobrá kniha, rozjasňovač, opalovák a... teď upřímně... čekala jste snad od července něco jiného? 

Rozjasňující bronzer Artdeco 699 Kč ; Maska pro vlasy namáhané sluncem a vodou Rene Furterer 389 Kč ; Plážová osuška H&M 499 Kč ; Drink v plechovce Marks&Spencer 49 Kč ; Shopper bag H&M 699 Kč ; Plavky Dorina horní díl 529 Kč a spodní díl 399 Kč ; Sluneční brýle IZIPIZI 839 Kč ; Žabky IPANEMA 399 Kč

Letní plážová dobrodružství mohou začít teprve tehdy, máte-li co správného na sebe. Červenec bývá měsícem, na který mnoho z nás čeká s velkou nadějí v odpočinek, poznávání nového a hodin a hodin strávených ve vodě a na pláži. Neošiďte letošní červenec (ani sama sebe) a mrkněte se po nových plavkách. Rok 2017 je štědrý nejen co do stylů, které jsou trendy, ale i do množství barevných a vzorových provedení. Na nohu obujte o něco stylovější žabky a nezapomeňte na sluneční brýle. Ty, které jsme pro MUST HAVES vybrali my, dokonce ladí k plavkám a doplňkům zároveň!

V létě míváme sklony k vypouštění líčení a jediným nezbytným kosmetickým doplňkem bývá opalovací krém. My věříme, že ten si dokážete vybrat nejlépe sama a proto vám alespoň představíme hydratační masku na vlasy, která vlasům pomáhá bojovat s poškozením od slunce, chlóru i slané vody. A co se líčení týče, nejlépe na opálené pleti vypadá stejně jen bronzer, rozjasňovač a šťavnatý lesk. Do plážové tašky (nebo stylového shopperu) stačí přihodit jen rozečtenou knihu, láhev s pitím (nebo osvěžující drink v plechovce), osušku a můžete vyrazit na pláž.

Užijte si slunce, mořskou sůl, večerní procházky, bohaté snídaně, velké zmrzliny, písek na kůži a vítr ve vlasech.

Užijte si léto!

answear.cz ; notino.cz ; hm.com ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram