Červencové obálky Vogue

Červencové obálky Vogue

Červencová Vogue skvěle zvládla korejská, britská a turecká odnož. Boduje i Vogue Australia a je vidět, že méně známé Vogue se velmi snaží prosadit a daří se jim.

Vogue Korea s Victorií Beckham

Korejský Vogue přišel s famózním portrétem módní návrhářky Victorie Beckham. Victoria je na titulce z profilu, hlavní roli tak hraje jedna z jejích dvou slavných lícních kostí. Líčení je umírněné, stejně tak úprava vlasů připomínající podkovu, kterou před pár lety podle Victorie nosily tisíce žen. Červencové číslo, pokud se vám ho podaří sehnat, musíte mít - součástí je i editoriál s velmi pohlednými a vysportovanými topmodely. A nemají toho na sobě zrovna moc...

Vogue Australia s Miou Wasikowski

Australský Vogue pokračuje na vítězné vlně. Jeho výběr hlavních tváří, fontu, barev a stylingu je snad čím dál tím lepší. Pro červenec si Vogue Australia vybral jednu z nejznámějších australských hereček - Miu Wasikowski. Mia je logickou volbou, do kin totiž dorazil její nejnovější film Alenka v říši divů: Za zrcadlem a Vogue ji prezentuje jako herečku, jež ani trochu nezapadá do hollywoodského stereotypu. Miluje dobré knihy, udržované zahrady a sama si sem tam zazedničí nebo zazahradničí. Pokud nevěříte, kupte si nový australský Vogue.

Britský Vogue s Renée Zellweger

Renée Zellweger se po delší přestávce od Hollywoodu vrací na filmová plátna jako Bridget Jones, toho si britský Vogue nemohl nevšimnout. Vybral si ji jako svou tvář pro letní vydání a oblékl ji do květinové róby od Prada. Renée pro Vogue UK nafotil Patrick Demarchelier a kromě úchvatných snímků se můžete těšit na jeden z mála rozhovorů s Renée za poslední roky. A udělejte si poznámku do diáře - třetí díl Bridget Jones na vás bude čekat v kinech od září letošního roku pod názvem Bridget Jones's Baby.

Vogue Turkey a Sophia Ahrens

Německou modelku Sophii Ahrens možná na hlavní stránce tureckého Vogue poznáváte z kampaně pro módní dům Prada. Vogue Turkey si ji vybral jako lehkou a svěží obměnu svých coverů a udělal dobře. Obálka i hlavní editoriál se nesou v námořnickém stylu a pruhované outfity i žluté pláštěnky jsou v podání Sophie Ahrens povýšeny na módní kousky.

Vogue España zachraňuje Natasha Poly

Kdyby byl tváří nového vydání Vogue kdokoli jiný, nebylo by menší fiasko Vogue España tak snesitelné jako s Natashou Poly. Ta se snaží lacinému stylingu a outfitům dodat alespoň trochu grácie, ale ani zvolené barvy na obálce ji k tomu zrovna moc nepomáhají. Španělské Vogue se snažilo o exotiku, ale povedla se mu jen jediná fotografie, která ani nemohla být na hlavní straně. Je to ta, kde Natasha sedí na břehu jezera ve světle modrých šatech, s ostatními snímky už to je jen horší a horší.

Vogue Germany a Edita Vikeviciute

Edita Vilkeviciute se z kategorie modelky plavek už nemá šanci dostat. Plážové editoriály a letní obálky časopisů se jí vedou, důkazem toho je nejen německý červencový Vogue, ale třeba i červnové vydání Vogue España. Vogue Germany sází na to, že si ho koupí dovolenkářky a při odpočívání na pláži si budou číst o odpočívání na pláži a o tom, co se na takové pláži zrovna nosí. V čísle se dozvíte i nejaktuálnější trendy pro sezónu pre-fall, tedy období na přelomu léta a podzimu, které je tu, ani nestačíme mrknout. Tak se raději pečlivě připravte!

Nizozemský Vogue a olympiáda

Nizozemský Vogue se samo nazvalo zlatým vydáním. V jeho čele stanula atletka Daphne Schippers, která ze sedmiboje přešla na soutěžení ve sprintu. Vogue ji předpovídá zlato a pro červenec volí velmi přiléhavou olympijskou tématiku. Pro nadšence do módy a do sportu je to ideální kombinace, ale i pokud holdujete jen módě, i tak vám nizozemský Vogue postačí. Uvnitř čísla najdete skvělý editoriál s Marjan Jonkman, jež místy vypadá jako Edie Campbell.

Vogue Ukraine, Anais Mali a Riley Montana

Ukrajinský Vogue sáhl po stylingu a modelkách pro východní Evropu velmi netypických. Hlavní stránce vévodí duo Anais Mali a Riley Montana, lokalitu tipujeme na Latinskou Ameriku. Ukrajinskému Vogue se podařilo sladit barvy, styling i outfity do příjemně vypadajícího výsledku a pochvalu si zaslouží i editoriál unitř čísla se zrzavou a modrookou Carmen Kass, kterou bychom s novým odstínem vlasů skoro nepoznali.

Vogue India a Kareena Kapoor

Tváří červencového čísla Vogue India je indická herečka Kareena Kapoor a pár činek. Klasickou bílou košili na coveru doprovází střihově náročná kožená sukně a páskové boty. Barevné schéma se drží v kombinaci červená - bílá - černá - šedá, editoriál uvnitř vydání už ale hraje všemi barvami. Obálka má čtenáře naladit na článek o tom, jaké košile byste si pro nadcházející módní sezónu měli rozhodně pořídit.

Foto: awake-smile.blogspot.com, visualizing.fashion.com, Instagram/katewrightdesign, models.com,
designscene.net, visualizingfashion.com, instagram.com/VogueKorea

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram