Červený koberec z předávání cen CFDA jasně ovládla Jennifer Lopez

Červený koberec z předávání cen CFDA jasně ovládla Jennifer Lopez

Nejprestižnější americký módní panel CFDA uděloval své ceny vybraným jednotlivcům. Vedle panenky Barbie byla za obrovský celoživotní přínos módě oceněna Jennifer Lopez. Červený koberec patřil hlavně J Lo, ale i jiné mladé tváře zazářily!

Rozhodnutí módních odborníků

Experti z amerického módního panelu se sešli, aby ocenili několik osobností z módní branže. Předně však šlo o vzdání pocty a předání ocenění zpěvačce a herečce Jennifer Lopez.Mezi oceněné patřila i panenka Barbie, která se po slavném koberci prošla v mini modelu od Diany Von Furstenberg nebo značka Alexander McQueen, kde cena šla návrhářce Sarah Burton. Mnoho klíčových osobností bylo oceněno a přítomno na červeném koberci.

Nejkrásnější byly Jennifer a Gigi

Mezi nejlépe oblečené hvězdy večera patřila Jenifer Lopez v krátkém topu a stejně barevné objemné sukni s vlečkou od Ralpha Laurena. Hned na druhém místě byla supermodelka Gigi Hadid. Ta si překvapivě oblékla zahalující model od Louise Vuittona. Nečekaná volba byla překvapením hlavně díky vrstvám a střihu. 

Snaha se cení a zde to platí dvojnásobně

Topmodelka Alek Wek je legendou mezi modelkami tmavé pleti. Patřila ve své době k modelingové špičce. Na CFDA si oblékla šaty od Rosie Assoulin. Manželka moderátora Hasana Minjah, Beena Patel si byla se svým mužem krásným kontrastem ve žluté róbě od značky Off-White. Topmodelka Emily Ratajowski oblékla model Hellessey a stejně jako Gigi Hadid měla sukni i kalhoty v jedné kombinaci.Herečka Laura Harrier byla v červeném tylu s drobnými puntíky od značky Khaite za výraznou krásku.

Co celebrita, to jiný styl

Diane Kruger dala na minimalismus a róbu od Jasona Wu. Herečka Jessica Williams vsadila na kostýmek vzdáleně podobný školní uniformě od Thoma Browne. Jemné červené doplňky celý outfit krásně rozzářily.Rapper Swae Lee se sladil do stylu 70.let a pro mladého zpěváka to byla nepředpokládaná volba. Velmi povedený styl. Mladičká herečka Sadie Sink byla za něžnou dámu v modelu od Kate Spade. Vínová kabelka naprosto stačila ke zvýraznění barev. 

Křivky i štíhlost jsou in

Zpěvačka Ciara doplnila své nekonečně dlouhé dredy průsvitnými šaty od Very Wang. Topmodelka Halima Aden je jedinou slavnou modelkou muslimského původu. Její model byl z dílny Tommy Hilfigera. Herečka Beanie Feldstein oblékla šaty s retro vzorem od Kate Spade. Slušivý výstřih byl komplimentem jejím křivkám. 

Zdroj; pinterest.com, people.com, vanityfair.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram