Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová si konečně vybrala výhru v podobě exotické dovolené na Maledivách

Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová si konečně vybrala výhru v podobě exotické dovolené na Maledivách

Gabriela Kratochvílová si rok po svém vítězství v soutěži Česká Miss 2013 konečně vybrala výhru. Z exotické dovolené na Maledivách se vrátila víc než jen odpočatá…

Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová se od svého vítězství v březnu loňského roku prakticky nezastavila. Povinnosti vítězky soutěže krásy se snažila skloubit s magisterským studiem a od letošního léta i s moderováním večerních zpráv na Primě.

Proto si svou poslední výhru, exotickou dovolenou od Eso Travel, vybrala až nyní. S přítelem Filipem se rozhodli navštívit ráj uprostřed Indického oceánu, Maledivy.

„Na opravdovou dovolenou jsem čekala dlouho, ale že mě potká něco tak úžasného, o tom jsem si snad ani nesnila. Maledivy jsou opravdu místem snů a zamilovat si je musí každý. Užívala jsem si slunce, nekonečně modré moře, šnorchlování, průzračnou vodu, čerstvé ovoce a zeleninu, poznávání ostrova na kole, přírodu, všechny možné letní sporty.


Také jsem poprvé rybařila.  A úspěšně!“, rozplývá se sympatická kráska a dodává „ovšem to nejkrásnější, co nám ostrov nabídl, byla romantická atmosféra, kterou můj partner využil a v jednom velmi krásném a nečekaném okamžiku při západu slunce mě na pláži požádal o ruku. Byla to chvíle a dovolená, na kterou budu vzpomínat celý život. Jsem neuvěřitelně šťastná a – zasnoubená! Děkuji Eso travel za jedinečnou péči a dovolenou snů!“.

Gabriela už je zpět a vrací se ke svým pracovním „missím“ a moderátorským povinnostem, potutelný úsměv a štěstí jí z očí ale jen tak nezmizí.

Zdroj: ceskamiss.cz
Foto: Archiv Gabriela Kratochvílová

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram