Česká Miss 2015 stojí před branami sobotního finále

Česká Miss 2015 stojí před branami sobotního finále

Jedenáctý ročník soutěže krásy Česká Miss 2015 již stojí před branami sobotního finále, kdy se jedna z deseti finalistek stane novou královnou krásy.

Už tuto sobotu 28. března v přímém přenosu FTV Prima poznáme nejkrásnější Češku s titulem Česká Miss 2015, kterou vybere dvacetičlenná odborná porota v čele s ředitelkou soutěže Marcelou Krplovou, patronkou letošního ročníku Ivou Kubelkovou a zakladatelkou soutěže Česká Miss a předsedkyní Bakala Foundation Michaelou Maláčovou.

O dívkách, kterým připadne korunka Česká Miss World 2015 a Česká Miss Earth 2015 přitom můžete rozhodnout jen vy, diváci a čtenáři, a sice hlasováním formou SMS nebo na internetu. Tak se určitě nezapomeňte dívat, rozhodně bude na co.

Desítka půvabných krásek, která v posledních měsících absolvovala soustředění a desítky hodin zkoušek choreografie a šatů značky Blumarine pod dohledem kostýmní výtvarnice Hany Kopecké, se totiž v den velkého finále představí na vůbec nejdražší scéně v historii soutěže.

I přes svůj nabitý pracovní program se ale dívky během příprav dokázaly i rozptýlit, a to především díky návštěvě úspěšného muzikálu Tajemství v Divadle Kalich, ale stejně dobře se bavily a své úsměvy rozdávaly i při středeční závěrečné tiskové konferenci plné známých tváří.

 

 

Všechny jsou krásné, každá je jiná, každá výjimečná. Vyhrát ale může jen jedna! A jak jste na tom vy, už máte svůj tip?

 

Zdroj: Česká Miss
Foto: Navarafoto.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram