Česká Miss 2015 zná svou vítězku

Česká Miss 2015 zná svou vítězku

Unikla vám sobotní jedenáctá volba České Miss 2015? Nevadí, celý program jsme pro vás na místě bedlivě sledovali.

Vítězkou jedenáctého ročníku jediné národní soutěže krásy Česká Miss se stala 22 letá Nikol Švantnerová z Českých Budějovic, kterou po těžkém rozhodování zvolila dvacetičlenná porota v čele s ředitelkou soutěže Marcelou Krplovou, patronkou letošního ročníku Ivou Kubelkovou a zakladatelkou soutěže Česká Miss a předsedkyní Bakala Foundation Michaelou Maláčovou.

Životním mottem nové královny krásy Nikol Švantnerové je „Nikdy to nevzdávej“ a přesně to jí vedle krásy a půvabu pravděpodobně také vyneslo vytoužený titul.

Své slávy se v plně obsazené hale Forum Karlín ale dočkaly i Andrea Kalousová, která získala titul Česká Miss World 2015 a Karolína Mališová coby Česká Miss Earth 2015. Sympatická kráska se soutěžním číslem 9, se ale navíc radovala i s dalších titulů, a sice Česká Miss posluchačů Frekvence 1 2015, Česká Miss Tvář 2015 partnera Dermacol a Česká Miss Úsměv 2015 partnera Signal.


                                         O zábavu bylo skvěle postaráno                        

Celý večer, na jehož konci stála trojice těch nejšťastnějších a nejkrásnějších dívek z celého Česka, se odehrál jen v té nejlepší náladě, o níž se postarala skvělá moderátorská dvojice Libor Bouček a Leoš Mareš, kteří zábavu nezkazí za žádnou cenu. O největší pobavení se ale zasloužili především svým vystoupením v kostýmu obřího jablka.


              Vše bylo tak jak mělo být, k vidění byly šaty, róby, ale i plavky.

Aby ale byla atraktivní show kompletní, vystřídala se na scéně celá řada interpretů, z nichž můžeme jmenovat skvělou Lucii Bílou v doprovodu kapely Arakain, Ben Cristovao s Forsomeone a Josef Vojtek.

Z letošní volby královny krásy jsme si zkrátka odnesli jen ty nejlepší zážitky, a i přestože jsme mohli být, co se výběru dívek o něco spokojenější, naše tipy nebyly nakonec realitě až tolik vzdálené.