Česká Miss 2017 zná 50 semifinalistek

Česká Miss 2017 zná 50 semifinalistek

Po castingové tour Hledá se Česká Miss 2017 a zároveň prezentaci na sociálních sítích, bylo vybráno 50 semifinalistek České Miss 2017. Z castingů jich vzešlo 36 a z online prostředí 14.

Na castingy se přihlásilo několik stovek odhodlaných dívek. Některé adeptky však byly osloveny scouty přímo na místě konání castingu„V Brně například přesvědčil moderátor Petr Říbal hned dvě dívky, aby se zúčastnily castingu. Jednou byla milá slečna, kterou objevil za pokladnou prodejny Fruitisimo, a ta se v castingu probojovala až do třetího kola. Druhým objevem byla přihlížející dívka, která na sobě sice ještě musí hodně zapracovat, ale porotu okouzlila svým charismatem a projevem natolik, že ji jednohlasně poslala do semifinále,” prozradila k průběhu castingu ředitelka České Miss Eva Čerešňáková. Tento krok chválíme, protože často velmi krásné dívky s obrovským potenciálem pro soutěž České Miss jsou málo sebevědomé na to, aby se přihlásily. Kolikrát vůbec o své kráse nepřemýšlí a ani by ji přihlásit se nenapadlo.


Tuzemská soutěž krásy letos zcela mění koncept a hledá nejen krásnou tvář, ale i dívku s kouzlem osobnosti, dívku sebevědomou, inteligentní a komunikativní. Právě tyto vlastnosti dívek bedlivě posuzuje odborná porota, která za pár týdnů na neveřejném semifinále rozhodne o finalistkách. Semifinále se uskuteční v luxusním hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích, kde kromě celodenního castingu proběhne i první oficiální focení a představení finalistek médiím. Pro dívky tím začíná několikaměsíční intenzivní program. Do té doby mají vybrané semifinalistky několik týdnů na to, aby pracovaly jak samy na sobě, tak dále usilovaly o přízeň fanoušků na sociálních sítích. 


Česká Miss

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram