Česká Miss zná všechny semifinalistky - je jich téměř padesát

Česká Miss zná všechny semifinalistky - je jich téměř padesát

Po posledním pražském castingu jsou již známy všechny dívky, které se zúčastní semifinále. Probojovala se jich necelá padesátka.

Castingy pro letošní ročník národní soutěže krásy skončily. Po tom posledním, který proběhl ve Štěrboholech, přibylo ještě několik dívek a celkem jich tak v dubnu bude o postup do finále bojovat téměř padesát. Součástí castingů byl i doprovodný program, podívanou si nenechali ujít (ať už jako porotci nebo přihlížející) třeba zpěváci Pavel Callta a Martin Maxa, moderátorka Štěpánka Duchková, Česká Miss World 2016 a bloggerka Natálie Kotková, bloggerka Dominika Myslivcová, České Miss Andrea Bezděková a Michaela Habáňová. 

Lehkou práci neměli porotci, protože jak se sama její předsedkyně ředitelka soutěže Eva Čerešňáková nechala slyšet, do soutěže se přihlásilo mnoho krásných a zajímavých dívek. Ta nejtěžší práce je pravděpodobně ale ještě čeká při semifinále. Už od 20. března ale každý může na stránkách České Miss hlasovat pro svou favoritku a tím ji podpořit. Ta, která obdrží do 4. května nejvíce bodů, dostane 10 % jako bonus k již získaným bodům od porotcům. Takže s hodnocením jde touto cestou trochu zahýbat. 

A jaké jsou ty nejdůležitější aspekty, které by měla splňovat nová Česká Miss? „Česká Miss je o kráse, charismatu, inteligenci. Není to jen soutěž fyzické krásy, ale komplexnosti, hledáme krásnou ženu, dívku, osobnost, která zaujme svojí jedinečností a originalitou a bude inspirovat druhé. Zároveň získá ohromné množství zkušeností, ty jí národní soutěž krásy Česká Miss může nabídnout. Už 6. dubna proběhne semifinále v hotelu Augustine v Praze, kde se dozvíme, které dívky se stanou finalistkami soutěže,” osvětlila Eva Čerešňáková. Finalistky samozřejmě získají nespočet cenných zkušeností. Hned po semifinálním kole odjíždí na soustředění na jachty do Chorvatska. 

Česká Miss; Roman Souček / Miss Events

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram