České Miss na světových soutěžích oslní zářivým úsměvem

České Miss na světových soutěžích oslní zářivým úsměvem

Základem okouzlujícího úsměvu jsou krásné, zdravé a běloskvoucí zuby, proto se České Miss před odjezdem na finále světových soutěží rozhodly své zoubky trošku rozzářit.

Letos České Miss na světových soutěžích jistě oslní porotu okouzlujícím úsměvem. Rozhodly se totiž nechat si své už tak krásné zoubky ošetřit a vybělit.

Dívky šly na jistotu, vybraly si tým Mudr. Bjačka, který se v minulosti postaral o zkrášlení zoubků České Miss 2011 Jitky Nováčkové a úsměv proměnil i České Miss World  2012 Lindě Bartošové.

Nejprve to však vypadalo, že naše krásky Gabriela Franková, Tereza Skoumalová a Nikola Buranská přišly vylepšit chrup MDDr. Kašparovi, kterého si posadily do křesla. Pan doktor byl ale velmi statečný a bál se méně než dívky, které na klinice čekala preventivní prohlídka, konzultace úprav a bělení.

Zní to neuvěřitelně, ale krásky se na zubařské křeslo těšily! Gabriela Franková absolvovala ošetření jako první. Musela 1,5 hodiny mlčet a nechat pracovat dentální hygienistku Kláru Špoutilovou. A jak byla královna krásy s výsledkem spokojena? „Ze zubařů jsem nikdy strach neměla. Až do letošního roku, kdy mi na jaře řekli, že budu muset na trhání osmiček... Ale dnešní návštěva na klinice DesignDent byla moc milá a můj zářivý úsměv je nyní doufám nepřehlédnutelný“, ukazuje se smíchem výsledky bělení Gabriela, kterou nyní čeká tzv. bílá dieta.

Po dentální hygieně si je vzal do parády MDDr. Jakub Kašpar. Po preventivní kontrole následovaly konzultace případných korekcí a úprav. „Dívky o svůj chrup evidentně pečují, nezanedbávají preventivní kontroly. Z estetického hlediska jsem doporučil drobné korekce, aby jejich úsměv byl opravdu bezchybný,“ komentuje prohlídku MDDr. Jakub Kašpar.

Nikola Buranská si konzultaci také pochvalovala: „Jsem moc ráda, že jsem mohla navštívit DesignDent. Na zuby jsem odjakživa docela pedant a zubařů se nějak zvlášť nebojím, můžu se pochlubit tím, že doteď nemám ani jednu plombu, i když někdy člověk může být sebevětší pedant, ale jakmile je to dáno geneticky, tak se nedá nic dělat. Mně osmičky trošku zkřivily dolní patro, takže přemýšlím o rovnátkách. Dnes už se dají dát zezadu a nic není vidět a tady na klinice jsou na ně specialisté.“

A s jakými pocity opouštěla kliniku Tereza Skoumalová? „Jako dítě si pamatuji, že jsem k zubaři chodila kupodivu ráda. Vždy když jsem dostala u paní zubařky novou plombu na zoubek, byla jsem ráda, že mám další  "hvězdičku" do sbírky“, směje se Terezka a dodává „bohužel čím jsem starší, tím více a často odkládám zubaře až na nejnutnější chvíli. Po dnešní konzultaci mám ale o čem přemýšlet – v úsměvu se mi jeden zub schovává a musím se včas před soutěží rozhodnout, zda podstoupím zákrok, který by to upravil.“

Teď když jejich zoubky získaly běloskvoucí lesk, je to už jen na nich samotných, zda podstoupí doporučené úpravy, aby ve světě oslnily také bezchybným úsměvem. Koneckonců muži vždy tvrdí, že na dívce je jako první upoutají oči nebo úsměv, takže se péče o krásný chrup určitě vyplatí!

Zdroj: ceskamiss.cz
Zdroj fotografií: Foto Archiv Česká Miss.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram