České modelky dneška, které jsou úspěšné v zahraničí

České modelky dneška, které jsou úspěšné v zahraničí

Jsou mladé, krásné a dokázaly uspět ve světě modelingu v zahraničí. U nás nejsou příliš známé. O kterých modelkách mluvíme? 

Většina jich vyhrála prestižní soutěž Elite Model Look, a některé dokonce na celosvětovém finále. Ale některé uspěly i tak!  Česká krása je ve světě proslulá. Unikátní nebo klasický vzhled je z českých končin velmi žádaný. 

Linda Novotná

180 cm vysoká Linda se objevila na přehlídkách pro Emilio Pucci nebo Delpozo. Pochází původně ze Slovenska. Na světových molech je k vidění od roku 2017. Pravidelně se objevuje i v módních časopisech u nás. Její kariéra ve světě teprve vzkvétá.

 

Denisa Dvořáková

Vítězka mezinárodní Elite Model Look soutěže z roku 2006 je vyhledávanou modelkou zejména v New Yorku. Její kariéra se nastartovala ihned po tom, co soutěž vyhrála. Šla přehlídky pro značky Prada, Chanel, Dior, Versace, Fendi, Valentino nebo Galliano. Byla na obálce italské Vogue. Nyní ve svých 29 letech spíše fotí kampaně a do časopisů. 

 

Hana Jiříčková

V roce 2007 vyhrála Elite Model Look v České republice. Poté se jí rozjela kariéra rychlostí blesku. Objevila se na mnoha obálkách Vogue po celém světě, fotila s nejlepšími fotografy a byla i andílkem Victoria's Secret. Ve 28 letech patří stále k nejvyhledávanějším modelkám. Měří 177 cm. 

 

Eva Klímková

Mezinárodní vítězka soutěže Elite Model Look 2013 byla předurčena být úspěšnou modelkou! Její podoba s Kate Moss je nepopiratelná. Neměla tehdy žádné zkušenosti ani ambice být modelkou. Dnes je hvězdou zejména v Asii. Měří 178 cm a je jí 21 let. 

 

Barbora Podzimková

Mladičká Barbora vyhrála ve svých 15 letech u nás i v zahraničí Elite Model Look soutěž. Odjela ihned fotit a čerpat zkušenosti do Asie. Měří 178 cm. Ve svých 19 letech šla přehlídky pro mnoho známých návrhářů. Patří mezi vyhledávané mladé modelky a modelingovou elitu v zahraničí.

 

Jana Tvrdíková

Další úspěšná vítězka Elite Model Look soutěže u nás a v zahraničí v roce 2016. Jana je dcerou exministra Tvrdíka. Nyní si jí velmi oblíbil pro své přehlídky Karl Lagerfeld. Jana šla po mole pro Valentino nebo Chanel. Je slibným talentem, který už teď má úžasné úspěchy v zahraničí. Janě je 20 let. Kdo se může pochlubit selfie se supermodlekou Gigi Hadid? Jana ano!

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram