Český Krumlov ožil Andělskou show

Český Krumlov ožil Andělskou show

V sobotu 16. září 2017 rozsvítila Zámeckou jízdárnu Českého Krumlova Andělská show s finalistkami České Miss 2017.

MATA HARI BOUTIQUE

Pořádající agentura LV Models si pro nás přichystala přes dvě hodiny plné přehlídek, trendy módy a krásných dívek. Začátek odstartovali skvělí moderátoři Mirek Šimůnek a Eva Decastelo, kteří publiku v průběhu celého večera dodávali úsměv na tvář. Jako první finalistky České Miss předvedly modely českobudějovického butiku Mata Hari.

DIESEL

Večer pokračoval přehlídkou moderního trendy oblečení butiku Diesel, kde se zapojila i pětice modelů. Přehlídka tak přítomným podala ucelený přehled o podzimní kolekci dámské i pánské módy. Dieselu nechyběl ani typický denim a kůže.

BEST LINE

Budějovický butik sídlící na náměstí Best line předvedl stejně jako Diesel moderní městskou módu ale s přídavkem ženskosti a jemnosti. Objevilo se více světlých tónů a pastelových barev. Dojem udělaly šedé maxišaty s kožešinovou vestičkou i vzorovaná áčková sukně do pasu doplněná o koženou bundičku.

KOUTNÝ PROSTĚJOV

Průběh večera proložila agentura z větší části dámskou módu značkou Koutný Prostějov, která odprezentovala obleky a smokingy včetně doplňků - kapesníčků, motýlků a kravat. Její majitel obecenstvo seznámil s hlavním podzimním trendem v pánské módě a to tím, že šedou v oblecích nahrazuje tmavě modrá a vínová. 

ROOSEVELT FASHION STORE

Po pánských oblecích se na molo vrátily půvabné a usměvavé Miss a to pouze ve spodním prádle. Slovo si totiž přebral butik Roosevelt Fashion Store, který se specializuje právě na prodej spodního a nočního prádla. Během přehlídky jsme tak viděli aktuální modely spodního prádla od DKNY nebo Calvin Klein. 

ŠÁRKA ŽLÁBKOVÁ

Po poděkování přítomným za přispění na konto Dobrého Anděla koupí vstupenky přišel hřeb večera a to uvedení společenské a zároveň speciální Andělské kolekce české návrhářky Šárky Žlábkové. Ta každý svůj model trefně zdobí svými monogramy a po přehlídce k Andělské kolekci dodala, že byla opravdu tvořena speciálně pro tento večer finalistkám České Miss na míru.