Chanel vstupuje na online trh

Chanel vstupuje na online trh

Exkluzivní a chic kolekce šperků Chanel v online prodeji. Dostane se tento skvost na váš nákupní seznam?

Internetové nákupy se stávají součástí života každého z nás a na jeho efektivitu a pohodlnost postupně začínají reflektovat i věhlasné módní domy.

Celkem nedávno, jak jsme vás informovali, to byl italský módní dům FENDI, který svým zákazníkům zprostředkoval prostřednictvím nového e-shopu přímý nákup ze svých oficiálních stránek a vypadá to, že ani ostatní nechtějí v tomto ohledu zůstat pozadu.

Tento týden se do online prodeje pustil i pařížský klenot Chanel, jenž se sice nevydal cestou vlastního internetového obchodu, ale tak trochu lišácky oslovil portál Net-A-Porter, který nyní nabízí exkluzivní a chic kolekci šperků Chanel COCO Crush.

 

Samotná kolekce pak představuje pětici prstenů a jediný, zato detailně zpracovaný, masivní náramek. To vše z 18karátového bílého a žlutého zlata.

Přestože se jedná o online prodej, který se může tvářit bůhví jak výhodně, nenechte se zmást. Chanel na svých nárocích nikdy nesleví a podle toho vypadá i výsledná cena, která zde startuje na částce 2 150 dolarů a končí na neuvěřitelných 20 500 dolarech.

 

Zdroj: wwd

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram