Chceme opravdové muže - ne napodobeniny slavných

Chceme opravdové muže - ne napodobeniny slavných

Už dost. Dost přebírání módních stylů od oblíbených seriálových postav, hrdinů v populárních filmech a celebrit. Ženy netouží po oživlém Joey ani Barney. Chtějí doma opravdové muže.

Mladí kluci a často i dospělí muži mají tendence uchylovat se od inspirace k napodobování. A především v oblasti módy. Jako vzor si vezmou oblíbeného seriálového hrdinu, který dosahuje ve své roli úspěchů u žen, a naprosto slepě následují kombinace oblečení, které sledují v odvysílaných epizodách. Nemusí jít zrovna o seriálovou postavu, podobný průběh má připodobňování se k filmovému hrdinovi nebo úspěšné světové celebritě. A abychom zmínili veškeré důležité okolnosti, je třeba doplnit, že to často dělají právě kvůli nám. Kvůli svým drahým ženám, pro které je častokrát móda téměř vším a obdivně se otáčejí po stylových mužích na ulicích. 

A ano, děláme to. Otáčíme se za muži, kteří dokážou svou osobnost podpořit vhodným oblečením. A častokrát se také bezhlavě zamilujeme do cizinců jen pro to, co z nich vyzařuje. Nebo pro jejich obepnuté džíny, pasující sako, esteticky neoholenou tvář nebo opečovávaný účes. Jenže je třeba myslet na to, že stejná košile jako měl muž, jehož styl oblékání se vaší partnerce líbí, z vás neudělá někoho jiného. Pořád to budete vy. Možná s padnoucí líbivou košilí a možná s košilí, která se k vám vůbec nehodí.  

Oblečení, jeho vzájemné kombinování, vhodně zvolená obuv, šály i ostatní doplňky - pro spoustu mužů jistě není lehké se tím vším prokousat a dát dohromady komplet, ve kterém se budou cítit příjemně a na druhé působit dobře. Přesto ale prosíme, styl seriálových postav, světově uznávaných herců, sportovců i manažerů berte pouze jako inspirativní. Nekopírujte styl oblékání, protože se to pozná. A pak to je jen horší než lepší. Zanedbávat by muži neměli ani úpravu vlasů a celkovou hygienu. Ženy ocení příjemnou nevtíravou mužskou vůni. A stejně jako u dámských parfémů, i u pánských platí, že nadbytečné množství spíše škodí. 

Chceme prostě opravdové muže. Přirozené a zároveň hezky a stylově oblečené. Ale opravdové!

Možná také ty v obepnutých džínech, pasujícím saku a s precizním účesem. 

A ty, kteří nás ohromí na první pohled, aniž bychom si pamatovaly, co měli na sobě. 

To jsou chlapi, které chceme!

foto: uniquemen.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram