Chcete prožít léto snů? Těchto pět věcí vám nesmí chybět!

Chcete prožít léto snů? Těchto pět věcí vám nesmí chybět!

Léto ještě nezačalo, ale šaty, boty a plavky už nyní koupíte o 40 % levněji!

Už je to tady! Blíží se čas letních prázdnin, dovolených u moře a festivalů. Už máte nové plavky, šaty či trendy botky na korzo podél pláže? Protože víme, že plánování, co si vzít na sebe, co si zabalit a jak zazářit, je nezbytná součást těšení, máme pro vás seznam toho, co při nákupech určitě nesmíte opomenout.

Všechno přitom pořídíte na jednom místě a z pohodlí gauče – na módním e-shopu Answear.cz, kde si můžete vybírat až z 200 značek a tisíců modelů. Objednané zboží vám přijde do druhého dne a když nepadne, můžete ho snadno vrátit. A ještě něco: sezónní slevy jsou v plném proudu, takže letní šatník můžete pořídit až s 40% slevou!!!

1. Šaty

Šatů není nikdy dost, můžete je sbírat, nosit a měnit jako ponožky. Jaké teď nejvíc frčí? Na to neexistuje stručná odpověď. Ale nám se hodně líbí rafinovaná kombinace potisků, ženského střihu a sexy transparentních vkladů u modelů značky Guess. Máte trochu jiný styl? Mrkněte na Answear.cz, čeká tam na vás další stovka modelů.

2. Plavky

Plavky jsou synonymem léta, které nás trochu děsí a provokuje zároveň. Kdo by se nechtěl na pláži v bikinách cítit skvěle? Tu fyzickou část za vás bohužel neoddřeme, ale tu módní vyřešíme raz dva. A náš tip? Značka Seafolly s originálně řešenými topy, které navíc můžete doplnit spodním dílem podle svých představ. 

3. Sandály

Stále frčí tenisky a jehly, ale co si budeme namlouvat, v létě je nejpohodlnější vklouznout do žabek, případně pohodlných sandálků bez podpatku. Na Answear.cz seženete jak námořnickou klasiku od Tommyho Hilfigera, tak i rozpustile barevné žabky od Roxy a samozřejmě nejrůznější variace na téma sexy sandálky s T zapínámím.

4. Šortky

Šortky byly, jsou a budou i letos žhavým trendem číslo jedna. Jsou totiž praktičtější než sukně, ale úplně stejně variabilní a sexy. Letos se nosí hlavně zářivé barvy, které můžete navíc odvážně kombinovat s různými potisky. Stýská se vám po sukni? Pořiďte si kraťasy s volným střihem a vysokým pasem, které ji na první pohled připomínají!

5. Brýle

Nezapomněla jste na něco? Co takhle oživit svůj letní look novými trendy slunečními brýlemi? Pilotky, klasické Ray-Bany, originální „vansky“ s potiskem či obroučky v „kočičím“ tvaru... Jedny na pláž a jedny do města. Ale které? To už necháme na vás. Na Answear.cz si určitě vyberete.

 

Zdroj: Answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram