Cher v kampani Marca Jacobse

Cher v kampani Marca Jacobse

Podzimní kampaně na sebe nenechávají dlouho čekat. Marc Jacobs byl tak nadšený z té své, že již zveřejnil první ochutnávku. A my už víme proč - obsadil do ní totiž zpěvačku Cher.

Jste překvapení, že zrovna Cher dostala nabídku, stát se hlavní tváří podzimní kampaně značky Marc Jacobs? My už vlastně ani ne. Stačí si poskládat všechny části skládačky a Cher se najednou zdá být logickou volbou. Pamatujete si, s kým Marc Jacobs letos přišel na jeden z nejprestižnějších plesů Met Gala? Ano, byla to Cher, to měla být pro všechny módní fajnšmekry první nápověda. Příště už si jistě dají pozor a budou věnovat více pozornosti osobě, kterou Jacobs na Met Gala vyvede.

Cher pro Marca Jacobse nafotil David Sims a zveřejněna zatím byla jen jedna fotografie. Nám se zatím výsledek líbí. Tahle devětašedesátiletá zpěvačka ví, jak nás zaujmout. Doposud víme, že Fendi si jako svou hlavní podzimní tvář vybralo Kendall Jenner, Roberto Cavalli Caru Delevingne, takže když už nic jiného, Marc Jacobs je letos velmi originální!

UPDATE:

Ke kampani se připojila Willow Smith, čtrnáctiletá dcera herců Willa Smithe a Jady Pinkett Smith. A jsme napnutí - Marc do pár týdnů zveřejní další tvář své podzimní a zimní kampaně. Máte tipy?

Foto: telegraph.co.uk, photocouture-show.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram