Chiara Ferragni má nového partnera ze světa kosmetiky

Chiara Ferragni má nového partnera ze světa kosmetiky

Značka Lancôme přináší novou spolupráci na kompletní edici make-up produktů se stále oblíbenější návrhářkou Chiarou Ferragni.

O spolupráci informovala na svém instagramovém účtu sama návrhářka. Paletka očních stínů, make-up, řasenka i řada rtěnek v růžovém obalu s logem mrkajícího modrého oka lákají už svým vzhledem.

„Chtěla jsem vytvořit kolekci make-up sortimentu, který 100 % odráží můj styl. To je to, proč jsem spojila své síly se značkou Lancôme,“ řekla Ferragni, která je zároveň tváří francouzské značky krásy. „Pracovali jsme na produktech, které jsou relevantní pro dívky mé generace. Koketní, inspirativní a zábavná jsou tři klíčová slova tohoto projektu. Jsem přesvědčena o tom, že make-up je obrovská zbraň, díky které se sama se sebou cítíte lépe a snadněji čelíte každodenním výzvám, abyste dosáhla svých cílů.“

Hlavním produktem této kosmetické řady je tzv. flirtovací paleta, která nabízí čtyři odstíny rtěnek, čtyři oční stíny, tři třpytivé rozjasňovače, růžovou tvářenku i lesk na rty. K tomu máte v paletce i tři štětečky pro aplikaci. Dále v kolekci najdete rtěnky, řasenky a další make-up produkty, které jsou rovněž pod názvy jako „Pozitivní postoj“, „Nezávislé ženy“ či „Sladká maminka“.

Celá kolekce bude k dostání pouze v prodejnách parfumerie Douglas. Limitovaná edice triček a tílek pak bude k dispozici výhradně na chiaraferragnicollection.com od 31. května.


 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram