Chiara Ferragni nás opět okouzluje

Chiara Ferragni nás opět okouzluje

Chiara Ferragni ani letos neslevuje ze svého úsilí a představuje nejnovější kolekci bot, které jsou jako vždy roztomilé.

Jedna z nejúspěšnějších bloggerek světa a módní návrhářka Chiara Ferragni představuje do třpytu a lesku zahalenou novou kolekci dámské obuvi pro nadcházející sezonu podzim/zima 2015-2016.

Pokud však čekáte botičky opatřené kožíškem, pak jste na omylu. Jelikož se Chiara nechala inspirovat sluncem zalitým Los Angeles, které se stalo jejím druhým domovem, novou kolekci by v našich zeměpisných šířkách během zimních měsíců ocenila jen málokterá žena. To ale neznamená, že na jaře 2016 byste v nich neudělaly méně parády dámy.

 

 

Co se musí Chiaře nechat, je fakt, že nová kolekce je stejně roztomilá jako ty předchozí. Nová podzimní sbírka obsahující klasické high-heels, sandály s vysokým podpatkem či oblíbené loafers jsou obaleny třpytivou krustou z flitrů a doplněny o vzory očních motivů, které sama autorka představuje i v módní kampani vytvořené fotografem Fanny Latour-Lambertem právě v ulicích slunného L. A.

 

Hravá kolekce, lehce připomínající tvorbu módního domu Fendi, již brzy vtrhne do více než tří stovek obchodů a to v mezinárodním měřítku.

 

Zdroj: wwd

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram